Çarşamba, Ağustos 27, 2008

AHHH MARIO :))

Dun aksam Mario ileydim:))

Kurucesme Arena'da, Bogaz'da, pufur pufur eserken, yaklasık 1500 kisi(?) ile birlikte de olsa ben orada Mario ile birlikteydim...

Yeni Pavorotti filan denmesi hikaye ve ayip hatta, cunku o da ayri bir yetenek ve ustelik yeni de degil ki.

Konseri 6. siradan ve tam ortadan izledim. Tribundeki sabit oturma duzenine karsi, sahne onundeki mobile istiflenen - ve ustelik en pahali bilet olan yer de bulunan bu sandalyeler cok fena ve herkesi -onu arkasi sagi solu ile- kucakkucaga yerlestirmis olmalarina ragmen kimse gik demedi/demedik:))

Cunkuuu Muhtemesemmmmmdi MarioCUGUM!!(musaadenizle:))

Meyra'da son derece basariliydi, yerli bir Emma Shaplin veya Sarah Brightman denebilir ona da, eger illa Mario/Pavarotti benzestirmesi yapilacaksa. Ve cok cok heyecanliydi.

Ben Kurucesme Arena'ya da ilk defa gittim, ve cok begendim. Belki konser icin bir Acikhava Cemil Topuzlu veya Rumeli Hisari gibi olmasa bile atmosfer/ambiyans bunu fazlasiyla takviye ediyor.

Yanliz tavsiyem benim gibi dizustu ve ucusmaya musait bir elbise ile gitmeyin! Zira bir elinde yiyecek bir elinde icecek yururken, nereden esecegi belli olmayan ruzgar ters donen semsiyeye cevirebiliyor sizi. Cok dert olmazdi ama yanmis tenimdeki g-stringi dusununce bizi bir gulme aldi hatirladikca beyaz karpuzlari tabiki. Neyseki benzer krizi yasayan bir tek ben degildim:))

Cikista yandaki otoparktan arabamiza binip giderken ahh Mario acaba nerededir muhabbeti yaparken, Les Ottomans'ın onunden geciyorduk. Daha dogrusu duruyorduk elbette malum trafik. Kapidaki gorevliye seslendim "Iyi geceler, Mario burada mi kaliyor?" diye. Yok dedi, Bak yemin et dogru mu dedim; adam gulecegm derken bodyguard karizmasini benim yuzumden cizdirdi. Sacma sapan simdi yazinca ama bizim icin o kadar mutlu mesut bir gece oldu ki anlayin iste...

Donuste arabada hemen eski ve oradan aldigimiz yeni CDlerini taktik, ama YOK onca saat canli ve burnunun dibinden izledikten sonra... olmadi kapattik kulagimizdaki sesi ve goruntusuyle devam ederek gittik.

Neyse Mario yine gelecekmis, oyle dedi... :))

Kuguboynu,theMarioist !

ps: muck 2 all, icimden geldi.

4 yorum:

nilly dedi ki...

Ben Mario virgin olarak pek bir Fransiz kaldim konuya ama senin buraya yazmani sagladigi icin alnindan opulecek insanmis diyorum :)

nillyTheMissTheKugusunu

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bu Mario, sana mı dedi, yine geleceğim diye? E hayırlısı ne diyelim Kuğum Kuğum.:)

Rüzgarlı havalarda pantolon en iyisidir. Olmadı kapri.:)

renkler dedi ki...

canım sen de mi kayıplardasın???

Jilfeym dedi ki...

ANAA AYNI KONSERSEYMİŞİZ KUGUUU
lakin ben snein kadar beğenmedim yaaa..
pek bi gömüktü sesi.
meyra iyiydi ayrı.:)

keşke haberleşseydik..