Perşembe, Ocak 03, 2008

KAYDIM AMA KARDA DEGIL

Maalesef olumsuz bir haberle bultenimizi aciyorum. Dun aksam ustu belim kaydi:((
Su anda korse ustu bir de sal sarili sekilde karsinizda virgulumsu bir pozisyonda kimildamadan bunlari yaziyorum cunku canim aciyor.

Nasil kaydigi ise oncekinden daha da komik. Zaten belim 1-2 haftadir sinyal veriyordu ama bu seferki iyice aptal bir durum. Cafeden kalkarken karsi koltuktaki paltoma uzandigim sirada HIRT dedi gitti... :(( Babamin beli de gazeteye uzanirken kaymisti zaten.

Bugun harika kar yagiyor- nihayet. Bazen bakiyorum lapalapa oluyor, bazen kuculuyor taneler kucuk ama sIk yagiyor, hic durmadi daha, manzara harika - arada durduysa da bilemem, zira biraz uyumusum:) Acikarak uyandim az once ve doymus mideyle kasilmis bir sekilde karsinizdayim iste.

RENKLERcgm ve INCEGULcgm biliyor musunuz ben nihayet ve pat diye bir anda aralik ayinda tum evi boyattim. Yazsonunda kac kere niyetlenmis dusunmus sizlerle renkler icin kafa patlatmistik hani. Ama simdi evim harika krem ve tutun tonlarinda- as usual:)). Ama hic siradan dgl, cunku guzelligi detaylarda gizli. Valla goren bayildi ama en cok da ben, ohh be tertemiz oldu. Simdi bir civi cakmaya kiyamiyorum henuz, ama guzel tablolarim var, ya da el yapimi cini duvar tabak koleksiyonum var asilacak. Ama hic acele etmiyorum, bu haliyle temiz ve sade dursun biraz. Hosuma gidiyor sadelik.

TARKAN'in cdsini aldim tabiki. 1.5 kez de dinledim! Vurmadi beni henuz, o kis gunesinin albumunun her parcasi mesela ayri guzeldir. Bunda hah bu diyemedim ama HENUZ...Sanirim bir yerden vuracaktir mutlaka diyorum. Ya siz??:)))

Gidip biraz daha uzanayim, elime kitabimi alip.

Kuguboynu,theL4uKayik,KendiSandal

19 yorum:

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

Yeni yılda tüm beklentilenini gerçekleşmesini dilerim.

Geçmiş olsun, evinde de sağlıkla mutlulukla temiz temiz otur..

KUGUU dedi ki...

Sevgili KRALICEcgm ben de senin ve ailenin yeni yilini kutluyorum.
Tsk ederim iyi dileklerine.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

aaa çok geçmiş olsuuun.
evin rengi alışılmış gibi de olasa,temizboya iyidir. o halde booom seni sobelediim "süsü eşyaları" sobesi ile.:)
sayfamda 3 yazı gözüküyor.en alttaki yazı o yazı.şimdi gidip oraya "kuğu'yu sobeliyorum" diye ekliyorum. ortadaki yazı da Renklerin "ben küçükken" sobesi.
:)))
biliyorum, bende senin gibi sobe pek sevmiyorum. ama ben o tabloları veeee çinileri merak ettim:))

CRESCENT dedi ki...

Kugu çok geçmiş olsun :(
Boya badana deyince şöyle bir gözlerim ışıldadı, severim ben o işleri :)Güle güle otur tertemiz duvarlarınla beraber :)

KUGUU dedi ki...

YAGMURumDAMLAm tsk ederim. Sobeni aldm, ilk firsatta cevaplamaya gayret edecegm. Senin guzel resimlerine bayildim bu arada. Ellerine saglik.

CRESCENTcgm Zarifim tsk ederim canim. Sen bu aralar taki isini marifetlerini biraktin mi tamamen? Resme mi basladin?

ABİ dedi ki...

çok geçmiş olsun yaf..
voltaren - muscoril - brufen retard.. dr. kontrolunda tavsiye edilir.. miden sağlamsa..

renkler dedi ki...

Bel nasıl kayar yaa! Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım. Aman kendine dikkat et. Bu arada evinin boyası hayırlı olsun. Eminim güzel olmuştur. Tertemiz ne güzel. Benim giriş feci halde. Oplan bir giriyor eller leş gibi heryere sürüyor. Annemle ben arkasından elimizde bez geziyoruz! Öptüm çok.

Jilfeym dedi ki...

canım ya çok geçmiş olsun...
fenadır bel ağrısı bilirim ya..
:(

birten dedi ki...

kugum seni ne cok merak ettim,hep girip bakiyordum sayfana,umudumu kesmistim..merak ettigim kadar buraya yorum yazsaydim 100ü gecerdi!!
cok gecmis olsun..kendine dikkat et ve fazla hareket etme,biliyorum cok zor...
krem ve tütün tonlarina bayilirim,bendede hesey kremdir:))duvarlara fazla sey asmayi sevmiyorum..insan alisincada bisey asmak zor geliyor..bende aynadan baska bisey yok duvarda..
ilk dinledigimde sarkilari hosuma gitti,ama cok güzel demedim..ilk albümleri harikaydi,hala dinlerim ve cok hosuma gidiyor..bu albumude güzel ama belki dinledikce gelir fazlasi:))
cok öpüyorum kugumm

zeyno dedi ki...

Kugucumm çok geçmiş olsun.Çabucak iyileş olur mu? Ev de misssler gibi olmuştur şimdi, darısı başıma...

Annelog Atölye dedi ki...

Geçmişler olsun Kuğucum, ağrılı mı olunuyor hareket mi edilemiyor pek bilgim yok ama isminden bile iyi birşeyler olmadığı, sıkıntılı olduğu belli bu bel kaymasının:(

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Offf çok geçmiş olsun canımm. Bilmem mi ben o bel kaymalarını? Bol bol dinlen canım. Yorma kendini.

Bu arada tertemiz boyalı evinde sağlıkla, mutlulukla otur. eminim senin zevkinle çok çok güzel olmuştur..

Öpüyorum.. hoş geldin.

KUGUU dedi ki...

Sevgili ABIcgm, aynen:)) Menu hemen hemen ayni: muscoril, gamaquil, meloxfort. Ama gunde bir adet almama ragmen midem mahvoldu- zaten saglam degildir ODTU gunlerinden beri:))

RENKLERcgm bu kaymaninnasil oldugunu ne sen ne cevrendekiler hicbir zaman anlamazlar7tanimazlar umarim canim. Evin misler gibidir eminim, koridordaki SEN PARMAK IZLERINI ise keyifle izlemelisin bence silmek yerine guzel annecik.

FINDIKimGULFIm sagol canim, maalesef fena fena fenaaaaa:(

BIRTENcgm cok tsk ederim canim. Ben senin sayfana gelip gidip guzel KAYRAmin resimleri ile mest olurken sen benim sayfamdan ne haber ne ses alamadan kaldin dgl mi:( enschuldigung vallahi. (bu nasil yazilirdi?:)) ben de simdi duvarlara birsey asmaya kiyamiyorum ya gunugelince icim istreyince yaparim sart degil ya degil mi:)) dursun susuler pusler tablolar bir kenarda paketli. ben de seni cok optum guzel anne.

Zeynocgm cok tsk ederim canim. Darisi senin basina. Sen de fazla yazmiyorsun, Iyi misin? Okul nasil gidiyor?

ANNELOGcgm tsk ederim dileklerine. Aman aman bilmeyin daha iyi zaten ne menem bir seydir bu bel kaymasi. Bunun birinci nedeni genetikmis. ve evet benimki de maalesef babamdan ve baba tarafimdan:(

INCEGULcgm sen nereden biliyorsan umarim kendinden dgldir guzelim:( tsk ederim guzel dileklerine. Kaybolma lutfen olur mu?:)) ben de opuyoruuuuuum:)

Veeeeeee dikkatinizi cekerim dostlar yine comment 13 bana gelmis... Seviyorum ben artik 13u, blogistan bana zorla sevdirdi bunu:))

KUGUU dedi ki...

Yorumumdaki yazimhatalari icin sorry. Ve ZEYNOcgm senin adinda neden kucuk kalmis anlamadim. Kusuruma bakma lutfen. yorumu bir kerede yazip tamamlayamadim araya telefon falan gişrince karismis biraz. RENKLERcgm SEN armak izleri dedigim de shen neseli parmaklar yani:))

bething* dedi ki...

COKKK gecmis olsun Kugucum..
voltaren igne iyi geliyormus arkadasimin da basina geldi.
umarim daha iyisindir canim
Kendine dikkat ett

Sana mutlu ve huzurlu bir sene diliyorum :)

Kocaman optum

KUGUU dedi ki...

PembishimBETHINGcgm tsk ederim , evet bugun daha iyiyim artik. Ben de optum seni:)) Balayi nasildi neredeydi anlatsana biraz :)) Cok cok sevindim guzelim.

Adsız dedi ki...

kuğucum çok geçmişler olsun ..

reality dedi ki...

Tarkan'ın cd'si gerçekten güzel.
Ben 2 kez dinleyebildim sadece...
Sunny

KUGUU dedi ki...

AZIMLIcgm sana da cok tsk ederim. Iyiyim artik cok sukur.

REALITY ben bir dah adinlemedim cdyi daha hic.