Salı, Kasım 13, 2007

YAZMAK ISTIYORUM

Yazmak istiyorum!
Sizleri ve burayi ozledim!
Ben bu kadar ara vermezdim hic, vermedim hic. Vermedim dgl mi?
Son gunlerde gelip gidip bakiyorum arada bazilariniza.
RENKLERcgm yenile bir firca yazmis bloglari boslayan dostlarina, ben de varim demi dedim, bana sen tam da listebasisin ustelik demis, tatlisert! Deger verilmek ne guzel birsey ya , cok hosuma gitti. Ilk once gelir seni okurdum, mutlaka KUGUU yazmistir diye neredesin diye kizmish.
Oyle dostlar varki gercekte tellestgm yada telimi bilen, beni arayan, neredesin diyen, hatta ruyamda seni gordum diyen bile.... ...
Ay durun "soft muhabbet" yapmayacagm ama..... diyeceksiniz niyeeee, iste eyleeeee:)

Haftasonu babami hastahaneden cikarttim. Simdi evdeyiz biz. Bu da isteeee eyleeee birsey:))

Gundelik kosturmada, yasam icinde,GAILE icinde, mesela gazetede (ki son 1 aydir belkide dogrudurust gazete okuyamadim, haber izleyemedm ama) bazen bir sey durtuyor, hemen eskiden oldugu gibi bunu blogumda yazmaliyim diyorum:)) Dostlarimi ozledim diyorum.

Sadece tek kaybolan ben dglm ama galiba. YagmurDamlasi/Paticikleri bulamiyorum mesela, annelogum, age35cugum, bethingcgm, yazbitmesinimbenim nerelerdesiniz... Umarim herkesin kaybolma sebebi benimki kadar tatsiz degildir.

ISTE BOYLE OLUYOR demekkkiiiii, cok ara verince de normal yazmak yerine hababam duygusal sapsal yazishma yapar oldum ben aaaa....
Silkin, uch/maya calish! ve kendine gel Kuguuu yaaaa:)

Kuguboynu,thePasTutmush:)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Babana geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

bende yazmak istiyorum ama üşeniyorum gibi bişii :D

Yaz dedi ki...

Canım benim demin birsürü şey yazdım hata verdi inşallah bu yorumumda problem olmaz. Neyse babanın nesi var çok merak ettim şimdi. Çok geçmiş olsun canım benim. Biliyorsun bizde babamda yaşadık sağlık problemlerini. halada devam ediyor diyebilirim. Allah şifa versin babalarımıza.
Bende yazmıyorum artık bloğuma. Açıyorum bakıp bakıp kapatıyorum elim klavyeye gitmiyor bir türlü. Koptum bu aralar ama dediğin gibi silkelenmek lazım artık.

ABİ dedi ki...

geçmişler olsun..
bekliyoruz seni..

Jilfeym dedi ki...

geçmiş olsun canım...
bizi sensiz bırakma

renkler dedi ki...

Babacığına çok geçmiş olsun. Artık iyi ol ve yazzzzz! Yağmur Damlacıkı biraz tatsız ama sağlığıyla veya aile durumu ile ilgili bir sorunu yok Allah'a şükür. Diğerlerini bilemiyorum.

Yazılarının devamını bekliyoruz...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Canım gelmiş geçmiş olsun babacığına. İnşallah bir daha hastalık yüzü görmesin. Kış geldi herkeste bir koşturmaca başladı. İnsan özlüyor gerçekten ve özlenenler listesinin başlarındasınız kuğu hanımcımmm.:))

birten dedi ki...

kugum canim baban umarim simdi daha iyi olmustur,neyi varsa insallah bitmistir hastaligi..sen hic moralini bozma duygusal kugum!!