Salı, Kasım 20, 2007

AKILSIZLIK PARAYLA:)

Su anda dilimin ucunda olani yazsam kimse inanamayacak.
Su anda dilimin ucuna gelene ben inanamiyorum..
Ben omrumde bunu daha once soylemedim hic...
Ama duymuslugum vardi.
Kulaklarima kadar kizarmistim duyunca.
Evet simdi dilimin ucuna geldi, beyin kaydediyor demekki....
Yerine denk geldi. IQ fazla olunca onu cikardi buldu ve dilimin ucuna getirdi koydu....
Kufur bilmeyen Kuguu, trafikte sinirli olan ama en buyuk kufuru OKUZ olan Kuguu simdi kirmizi biberli konustu....

IQ ile akli karistirmayalim lutfen. IQsu yuksek ama akilli olmaz, IQsu cok dusuk ama sulu dereye goturur susuz getirir cok vardir....

Cahil cesareti de bir baska faktordur. "Cahil ve kaba" ILE "Medeni ve zarif-kibar" arasinda bir surtusme olursa kotu olan kazanir.

TVlerdeki utanmazca arsizca bunlari nasil soyleyebilriler dediginiz paparazziler olmadi mi, olmuyor mu?

AKIL ve ZEKA birbirinden cok farkli seyler !
Bunu ogrendim, epey oldu, ama degisen olmadi:)))

Nice cok zeki insan gordum, aptal olan.... en azindan hala aynada var bir tane....

Kuguboynu,theDummKopf

4 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Evet zeka küpü ama akılsız olan niceleri var.. şu an karşımda bir ayna olsa bana da bakacak olan. Dumkofff deme kendine bakiim.:)

Chayat dedi ki...

Ne acıdır ki cahil ve kaba olmak bugünlerde pek bi prim yapıyo!! Medeni ve zarif davranınca zayıf olduğun düşünülüyo! Zeki miyim bilemem ama nazik olmaya çalışırım her zaman. Aman kimse kırılmasın, dökülmesin, üzülmesin, alınmasın... Ama görüyorum ki bu darvanışım sandığım kadar da değer bulmuyor. Onun yerine kaba davrananlara bir şakşak bir methiyeler ki sormayın! :) Gülüp geçiyorum ama şöyle bir bakıyorum ki bu yaklaşım çok makro bir hal almış! Baksanıza bu ülke vatandaşlarının neredeyse yarısı kimin peşinden gitti ve bu kişi nasıl vasıflara sahip. Cehaletse cehalet, kabalıksa kabalık hepsi var maşallah.. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyim...

KUGUU dedi ki...

INCEGULum dedim bir kez ve hatta bugunde bir kez daha:)) SS.

SERHATcgm iste kotunun prim yapmasi, en basiitinden tvdeki yarismalarda en sirret en edepsiz olanlarin rating arttirdigi icin!!!! kalmasina izin verilmesi gibi ters ogretilen toplumsal hatalar oyle cogaldi ki... dglmi? ne yapacagiz?

nilly dedi ki...

Ben buraya geldim geleli pek Turk kanali seyretme olanagim olmamisti. Youtube'e yuklenen bir cok TV progrmalarin kliplerini gordugumde bazilarina cok sasirmistim. Simdi bir arkadasiminiz evine gittigimizde Turk tvsi seyrediyoruz ve programlarin basitligine, ayniligina bakinca, bazi sunucu ve konuklarin kabaliklarini gorunce bizim memlekette tv seyretmemek gerektigini gordum.