Cuma, Haziran 15, 2007

YAZIYORDUM YARIM KALDI:)

Discimden geldim, alles gut alles ok:)

Ilginenlere aklimdayken CD/Kus/Balkon uclemesinin son durumunu soyleyeym. %95 etkili hala, ama o aksam geldigimde bir gurklar bir gurk sesler balkondan, bir baktim aaa benimkiler gelmisler. Ikisi birden. Ustelik birinin agzinda ot parcalari durmuyor mu- yemin ederim!!! gozum dondu:)) Hemen yine yuva yapmaya gelmisler yuzsuzler. Ya sizin burada 2 yavrunuz canice olduruldu, insanin ayaklari pardon kanatlari geri geri gider. Balkon kapisini bir acmisim- gittiler artik nereye ise:))Umarim olabildigince uzagadir. Oh be artik arada bir balkonuma ben de ayak basabiliyorum.

Bir onceki yazimda bende galiba yavas yavas dizici oluyorum demistim ya hani. Persembe aksami Bebegim isimli diziyi ilk defa gecen hafta bile bekleye izledim dedim hani, ve ikinci kez de dun aksam bekledim izlemek icin kacirmak istemedim, hatta kendime saskinlikla vay canina bana bak falan oldum, derken dizi basladi, ozet bitti, bolum basladi, derken ust sag kosede bir yazi belirdi. Dikkatle baktim: "Final Bolum" yaziyordu:)))) Sansa mi bak diyeyim ama cok guldum yaaa, benden istesemde omur boyu dizici cikmayacagi belli oldu:))

Sonra gelecegim, acil isim cikti.

Kuguboynu,theGidisDonusBiletli:)

6 yorum:

Jilfeym dedi ki...

: )ay o irenç dizi nihayet bitti mi?
pek şükür: ;)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

aaa,peki nasıl bittiiiii?

KUGUU dedi ki...

Pis GULFI:)

Tabiki fazlasiyla mutlu, mesut bitti YAGMURcgm:))

tipitip dedi ki...

Aaaayy yazık hayvancıklara ya....Napsınlar...Kıyamam...
Mutlu derken bebek kimde kaldı, Leyla boşandı mı? ;)

KUGUU dedi ki...

TIPITIPcgm donmuss:)Hosgeldin canim. Ay sahiden dizinin sonunu mu soruyorsunuz sen ve YAGMURcgm bana? Ay durun sevindirik oldum, bende diger insanlar gibi bir dizi anlatabilecegm giderayak:)) Simdi soyle oldu efendim mutlu mesut derken: Ya birden kal geldi, Leyla hangisiydi kadinlardan:)) hay Allahim. neyse:
Dolunay ve kocasi birlestiler, cocukonlarda kaldi, ozgu yeniden hamile kaldi bir kiz cocuk dogurdu, zaten beyazdizivari bir prens kocasi oldu malum, cok zengin ve yakisikli ve kariisna tapaaaan, dordu birarada mutlu mesuuuuuut yasamaya basladilar.
Gokten 3 elma cup ve hepsi bizim:)

Jilfeym dedi ki...

:P