Cuma, Haziran 08, 2007

SURADA 2 KELAM SOHBET EDIYORUZ:)

Bu sabah oldukca erken kalktim ve all day out. Simdi yemek ustu bir" rehavet coktu ki hic sormayin. Yagan yagmurun da etkisi vardir mutlaka. Biraksalar da uyusammm...

AC/BC Balkonum :
Gecen gun bir evin balkonunda cd asili gordum, ayni benimki gibi. Aaa oldum kimbilir belki de icimizden biridir dedim. Ya da siz gordugunuzde belkide burasi Kuguunun evi olabilir mi diyorsunuzdur:)) AC(after-CD!!) rahatim vallahi. Cidden bir kerameti oldugu muhakkak, ise yariyor. Sadece geceleri karanlikta geliyor kuslar balkonuma artik, ki onda da balkon isigini yakarsam yine gidiyorlar. Oysa BC(Before-CD!!) isikta bile killarini kipirdatmaz gayet piskin oturmaya devam ederlerdi. Demek ki CD gunes/isik yansimasi ve kuslarin gozleri/kusbeyinleri korelasyonu belki de:)

Haberler:
Gecen hafta gazetede bir haber vardi. Artik bu yarisma programlarinin tum dunyada suyu cikmis vaziyette. Habere sinir oldum. Hollanda'da (or Belcika miydi?) neyse 3 bobrek hastasi ve ucune de uyan bir bobrek donoru yaristiriliyor!! (bana gore yarismiyor, resmen yaristiriliyor. Her hasta donoru bobregini kendisine vermeye ikna etmeye calisacak ve canli TVden her hafta/gun yayinlanacak bu programda. BBG, evlendir bizi, baska neler vardi bu tur hani ayni hesap iste. Ofken kulaklarimdan cikti okuyunca, ve direkt gozumun onune arenada aslanlarin onune atilarak dovusturulen zavalli insanlar geldi, halk buyuk keyifle onlari izlerken tribunlerde....

Zaten gazeteleri cevirdikce bir suru habere sinir oluyorum. Bilirsiniz minimum duzeyde ana haber izlerim aksamlari tv de. Hem sacmasapan haberler, hem ayni goruntuyu 100 kere tekrar tekrar vermeleri, hem "canlandirma" adi altinda yapilmis cesitli cinayet/saldiri cekimleri, ulkemi ilgilendiren gercek haberden cok magazin haberlerinin nedense "ana haber bulteninde" yeralmasi, vs vs vs nedenlerle izlemem. Ama hergun gazete okurum mutlaka. Iste cogunlukla da gazeteleri de "cIkcIk"layarak okurum benim. Etrafinizda elinde gazete olup cIklayan bir kuguu gorurseniz oda benimdir efendim. (Hani bu aralar Gulfim basta olmak uzere cok merak eden var ya ondan soyluyorum:))

Son gunlerde hele sehit haberleri beni aglatiyor. Diyecek sozum yok... Mesela biri kurada cikmamasina ragmen gonullu olarak guneydoguya gitmis: "oradakilerin kani benimkinden daha mi kirmizi" diyerek istemis gitmeyi... Buyurun.
Tamam sustum.

Sersem Dunya!:
Pa.ris Hil.tonu hapisten cikarmislar, sebep 3 gun 3 gece agladi diye, zaten 3gun boyunca da psikologlari yanliz birakmamisti onu. Ofkelendim- nokta. Diger iceride ceza cekenlerinki gozyasi da bunun gozunden elmas taneleri mi dusuyor. Bazi seyleri cok fazla acik yazmaya gerek yok elbette, hepimiz benzer seyleri dusunuyoruz anliyoruz zaten.

Misir:
Konuyu degistiriyorum, canim haslanmis sut misir cekiyor su anda. Bol tuzlu ve 2 kurdanli:) Bundan birkac yil once Bodrum Golturkbukunde iskelede iken tam misirci gelmisti. Tabi obur Kuguu durabilir mi, hele hayatta en sevdigi sey misir ise. Aldim, satici bol tuzladi, kocana da bir tane kurdan sokup verdi. Once sasirmis sonra cok gulmustum. Cesmede o sene 1MTL olan misir, orada 5MTL idi. Aradaki fark megerse kurdana imis diye gulmustum sonrasinda.

Diziler:
Biliyor musunuz dostlar ne kadar seyretmem hic desem de galiba bende kiyisindan kosesinden birazcik dizici oldum artik:) Haftalardir rastlarsam keyifle izledigim Bebegm dizisini dun aksam bile isteye bekleye izledim ilk defa. Oysa hani ben hicbir dizinin gununu bile bilmezdim. Hep sizin yzuunuzden:)) Yok yok su mutluluk filminden sonra zaten ben Ozg.uNam.ali cok begenir oldugum icin ve bu dizide de oynadigi icin rastladikca izliyordum, iste dun de caktirmadan ilk defa bekledim ve izledim:))

Birde pzt aksami kankam aradi, o bir beyaz gelin.cik muptelasidir- hem de karikoca. Onunla konusurken ben de actim atvyi reklamlar bitince goreyim lafim varsa bitireyim de kiz diziyi kacirmasin diye (malum hep incedusunceliyimdir ben:)) Neyse cidden reklam bitibce paldirkuldur kapattim telefonu ama tv acik kaldi, ay orada bir eve gitti bu kiz bebegiyle, ev deniz kiyisinda ama ben nasilllll mest oldum. Evin tipini, icini, disini falan gormedim ama kafami cevirdigim sahnede, verandadan cupp kiyiya suyun icine iniyordu ve hatta ayaklari suyun icinde oturuyordu neredeyse poposu verandada iken:)) Iste ben de bu evden istiyooooruuuuuuuum yaaaaa.... (AMIN)

Film:
Dun aksam diziden once bir film izledim. Sinemada yakin tarhte oyanayan ve cok istedigim ama as usual kacirdigim filmin dvdsinin pesindeydim. Sandra Bul.llock - Siradisi. DVD korsan cikti, sinemada cekilmis- ben saftirik orijinal sanarak almistim bittabi. Ama film istedigim kadar varmis gercekten guzeldi. Izlemeyenlere oneririm.

Hobaley:)) Artik bitiriyorum. Bol bereketli- ama selsiz hasarsiz yagisli haftasonu dilerim.

Kuguboynu,theYagmurDuasiAminDiyeni:)

18 yorum:

zeyno dedi ki...

Artık şehit haberi istemiyorum Kugucum, allah sabır versin ailelerine, huzur içinde yatsınlar ama kabullenmesi çok zor..
Bu arada ben hala cd takıcam balkonlar ne üşengecim di mi:((

nes-kafe dedi ki...

kugu haberler konusunda aynı fikirdeyim. şehitlere dayanamıyorum. Kanım donuyor. Allah ailelerine sabır versin. Onlar zaten en şerefli makamda.
yarışmalardan magazinden midem bulanıyor. dizi syrederim ben :) yazdıklarınıda pek severim :p
birgün yaz bize gelecek pasta çalışacağızzzzzzz :D :)

renkler dedi ki...

Paris hanım en azından 3 gün kalmış orada. Burada olsaydı hiç hapse girmezdi...

Şehitlerimize Allah ramet eylesin... Çok acı!

Ayçiçeği dedi ki...

Ne hoş bir sohbet olmuş :))

Benim şu sıralar hiç yazasım gelmiyor nedense. Havanın artık güzel olmasıyla da zaten bol bol dışardayız. Ondan herhalde..

Hmmm, mısır + Bodrum :)

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Artık, haber seyredemeyen, gazete okuyamayan biri oldum, tam da senin saydığın sebeplerden. Cık cıklayarak gazete okurken, biri gelip gazeteni tokatlarsa bil ki o da benimdir.:))
Figthehaberalmaözgürlüğünüzünkatili.:)))

kurunane dedi ki...

CD süper bir fikir.

ben hiç bir zaman dizilere karşı olmadım aksine hep destekledim. bir sektör oluştuğu ve birçok aile bu işten ekmek yediği için. oyuncusu ışıkçısı setçisi vs. ama hiç izlemiyorum çünkü bizde baby tv izlenir. tv izlemek için bana sıra gelmiyorki.

KUGUU dedi ki...

Evet ZEYNOcgm Allahim dayanma gucu ve sabirversin tum sehit ailelerine:(

CDyi denemelisin, hem cok kolay, bak sonra sen rahat edeceksin hem. hadi bu yaziyi okuyunca kalk hemen as balkona, ok?:)

NEScgm demek benim yazilarimi da seversin:)) tsk ederim. Bu arada nasil yani YAZ ve sen bulusup pasta mi yapacaksiniz:)) Kizlar anlatin bize de hemennnn

RENKLERcgmkesinlikle haklisin burada olsa hic girmezdi bile, netekim! cok ornegi de var ne yazikki:(


AYCICEGIcgm evet ozletiyorsun kendini. Seni bodrum subemiz mi yapsak acaba:))

FIGcgm raziyim gel gazeteyi tokatla, boylece seninle de gorusmus tanismis oluruz:))


KURUNANEcgm haklisin sana sira gelmiyordur belki ama birsey de kacirmiyorsun zaten:))

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Haberleriş bıraktım zaten.maalesef kötü haberleri illa ki ve muhakkak duyuyorum.:(
Ah o çocuklarım en yüce makamlara eriyorlar ama ateş sadece ailesini değil benim içimi de kavuruyor cayır cayır, ben de evde ağlıyorum...

Gidip o ana babaların elini tek tek öpüp "bize hakkınızı helal edin" demek istiyorum. başımızdakileri de tek tek boğmak, kendilerini yan gelip yatırmak istiyorum.nokta.
Not:ve miting yapılacak asıl konu budur diyorum.

KUGUU dedi ki...

YAGMURcgm al iste dunku 3 sehit daha:((( offff offf bu haberlerde ates sadece dustugu yeri yakmiyor elbette:(( ama elden birseyler gelmeli artikkkkkk.

Jilfeym dedi ki...

hobaleeey!: )

ben donör yarıştırma olayına kıl oldum..
allahım artık normal bir şekilde eğlenemiypor muyuz?
illa çok uç şeyler mi yaşanmaşlı?eskiden insanlar minicik şeylerden mutlu oluyorlarmış?neden biz birçok şey birlikte olmazsa mutlu olamıyoruz..?ne kadar tatminsiz bir çağdayız ya..
sinirim bozuldu bak..
zaten yarına iki tane ödev var daha başlamadım bile..ve de uykum geldi feci bir şekilde..:(
üüühühüh

KUGUU dedi ki...

GULFI odevlerini tamamlayabilmissindir umarim.

nes-kafe dedi ki...

evet insallah bir sorun olmaz ayarlarsak yapıcaz bisiler :)
anlatırız insallah :p

KUGUU dedi ki...

NEScgm haberlerinizi bekliyorum.

Ya ben bu 13u gitgide seviyorum:))

Jilfeym dedi ki...

yetişmedi kuguuuuu

bething* dedi ki...

Kugucum
sut misirr demisken..bende buharli pisirici var..marketten aldigim misirlari onda hasladim ve inanilmaz guzel oldular tatli tatli..eger oyle bir imkanin varsa tavsiye ederim..evde temiz temiz yiyorsun ;)

KUGUU dedi ki...

Eee be GULFIm oturur odev yerine bizi okursan tabi yetismez:)) Oyule olu rdegil mi insanbazen hic istemez icinden gelmez erteler ve neticede de yetismez:))

BETHINGcgm marketten buharli pisirici?? Nedir bu markasi nedir? Ben evde basbayagi suda tencerede hasliyorum ama bunu almak isterim.

bething* dedi ki...

kugucum bak su pisirici;
http://www.tefal.com.tr/tefal/products/product/index.asp?category%5Fid=200&dept%5Fid=220&sku=U00255&mscssid=G1915A4RK39T8JNBMW0EK506875CAAB3
sadece misir degil, cok amacli..ayni anda 3 yemek yaplabiliyor..balik, pilaz ve sebze..biz cok kullaniyoruz..ayrica cok saglikli ;) sifir yag!

Jilfeym dedi ki...

bak hala yetişmedi, hasta olucam: ((