Pazar, Haziran 24, 2007

HANNIBAL-IYE !

Dun sabah gazeteden bir haber. Ingilterede sizofren biri tedavisi icin hastahanede kalirken sabahtan aksama kadar kurbanlarinin etini yiyen seri katil Hannibal Lecter'in maceralarini anlatan filmler izlermis. Taburcu edildikten 3 hafta sonra arkadasini oldurmus, kalcasindan et kesip izgara yapmis ve kirmizi sarap esliginde yemis. Merak ederseniz onu taburcu eden bashekim hakkinda sorusturma acilmis.

Ara not: Anthony Hopkinsin oynadigi bu filmi hemen herkes bilir. Bu arada Anthony ne oynarsa seyrederim ben. Budur iste cunku!:))

Neyse bu konunun bloguma dusmesinin!!! sebebine gelince. Dun soylemesi ayiptir kiymali ispanak pisireyim dedim- malum bunyeye arada ot gitse fena olmaz hayallerindeyim ya. Iste o pazardan!! o tezgahtan da otlarla beraber ispanak da almistim. Dun oglene dogru yapayim diye ise giristim. Birde yeni kocaman ve cok keskin bir bicakla giristim bu ise. Tam Hannibal'a layik:) Malum aceleci Kugu ispanaklari yikayip santrifujden gecirip kuruttuktan sonra dogramaya baslar. 1-2-3 hizli hizli dograrken gittikce suratini arttirir (nereye yetisecekse, ispanaklar sanki dograma tahtasi ile tencere arasinda formula 1 yarisina katildilar) Birden bir aci ve sol elimin isaret parmaginin 1. bogumu gider....

Saka saka bir yere gitmedi, hala cok sukur benimle ama feci kestim. Ispanaklarla ayni hizada parmagini niye tutarsin be Kuguu, ceksene...

Onemsemeden hemen yikayip peceteye sarip devam etmeye kalktim ama nasil kan akiyor. Pecete mecete dayanmiyor. Allah Allah altiustu bir kesinti ne bu ya derken kan durmadi arkadaslar, pamuklara sardim, bastirdim, bir sure bant taktim, bir baktim banttan yerlere akmis kan evde- ozaman dedim bu iste bir gariplik mi var acaba??

Saka gibi ama kani durduramadim 5 dakikayi gecince ve kan ayni "hizla" akinca- dikkatinizi cekerim kanim bile hizli akiyor benim:)) Ya hicbir yavas hareketim olamayacak mi benim- Cevap veriyorum: olamayacak, sen busun kizim dogdugun andan beri boylesin(unutmazsam bu hikayeyide anlatirim birgun:)) Konu dagildi efendim ama sanmayinki ben konuyu dagitirken kanama durdu, hayir, o kaniyor o esnada:)) Ispanaklar tencereye girdi, coktan yumusadi bile ama benim parmak hala kaniyor. Ben de nihayet doktor kuzenimi aradim. Onun dediklerini de yaptiktan sonra- bastir dedi- ki zaten yapiyordum, nihayet bir sure sonra durdu.

Aksam onlara gittim, parmagina bakayim dedi. Actik. Kandan ben gunduz gorememistim ve cok derin kestim sanmistim. Ama megerse ben diklemesine parmagimi kesmemisim, tirnak yanindaki etten bir parcayi "fileto" usulu kesip almisim efendim...:)))

Ben dograma tahtasinda oyle bir parca gormedim!!! Diyecegim o ki o da ispanaklarla birlikte tencereye girdi galiba dograma tahtasini siyirirken tencereye ve ben onu yedim.. Simdi ben Hannibaliye mi oldum :)))

Kuguboynu,theNasilBagladimAmaYaziyi:))


ps: Aspirin ictin mi sen bugun ya da dun aksam diye sordu kuzenim- ondan kanama kolay durmamis. FYI.

17 yorum:

nes-kafe dedi ki...

offf çok geçmiş olsun :(

bende ekmek keserken elimide ekmeğin altında kestim zamanın birinde :)) feci acır yaa Allah şifa versin.

hotcoffee dedi ki...

Çok geçmiş olsun,umarım çabuk
geçer.Sevgiler

nilly dedi ki...

Gecmis olsun. Ayni annem gibisin acelelik konusunda. Annem sicak tencereyede iki eliyle yapisirdi surekli.

Ama ispanak lezzetli olmustur. Hani yemek aparken bir yerin kanyinca oyle derler ya. Sen birde kiyma usulu parcayida ekmissin. Ooooh, fiyet olsun :) Sen manikure para verme bir daha, onun yerine otur ispanak dogra :P

zeyno dedi ki...

Geçmiş olsun kugucum, ben de sürekli parmak doğrama operasyonlarına katılıyorum ama şu son 5 aydır coumadin kullandığımdan dolayı bayağı bir korkuyorum bu ilacın da bu riski var malesef...Ispanak güzel olmuştur ama di mi:))

KUGUU dedi ki...

NEScgm tskler, evet hala da aciyor ve kullanamiyorum.

HOTCOFFEE tsk ederim.

NILLYcgm evet acelecemiz hep neyse bilemiyorum ama boyle oluyor iste:)) Annene de sevgilerimi ilet ltf.

ZEYNOcgm o ilacta mi sulandiriyormus kani? Vallahi cok dikkatli ol canim. Ben birde anlamadigim icin sasirdim, hic aspirin aklima gelmedi.
Bu arada ispanak bitti bile... sey haklisin.. ehem hic fena olmamisti:))

renkler dedi ki...

Aman geçmiş olsun. Demek kendini yedin. Nasıldı lezzetli miydi bari:-)

KUGUU dedi ki...

Sahiden dedikleri kadar varmisim RENKLERcgm. Pek tatliyim ben:)))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Ve de afiyet olsun.:)) Hiperaktif oluşunla ilgili, yapacağımız bir şey yok şeker. Böyle gelmiş, böyle gidecek.:))

KUGUU dedi ki...

tskler FIGcgm. Aynen oyle boyle geldi boyle gidiyor ammavelakin bilir misin hicbir zaman bacaklarimda sehpalarin boyunda VE/veya masa boylarindaki yerlerde morluklarim eksik olmaz:))) Bil bakalim neden:))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bilmem mi? Benimle aynı sebeptendir.:)))

tipitip dedi ki...

Canım benim geçmiş olsun, ben de geçen ay ekmek bıcağıyla, aynen senin gibi kesmiştim parmağımı, izi kaldı maalesef. Bu arada ıspanak için değmezmiş be güzelim. Iyyyy hiç sevmem...

enne dedi ki...

Bak görüyor musun, yine ot yiyeyim derken et yemişsin:))) Sakın bu yüzden ot yemekten vazgeçme:) Kabak filan pişirirsen de kabak oyacağı kullan, bıçakla uğraşma.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.. Ama hiçbirimizin yaşamadığı bir tecrübe yaşamış -kendini yemişsiiiiinn- ehh tadınıda beğenmişsin :) Eminim ben de güzel olduğuna :))

Sayende bir bilgi sahibi olduk ayrıcana.. :)

Ben de hızlı hızlı yürürken önüme çıkana sinir olurum :)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kuguucum canim gecmis olsun. Yok merak etme tadi oyle daha bir guzel oluyor denedim zamaninda ben de:)))

KUGUU dedi ki...

EF.AY.CI.cgm nasil yani sen de mi ???:)))

TIPITIPcgm ben de ispanaki sevmem ama gorev icabi yedim diyebilirim:)) Bu arada izi mi kalacak yaaa :( Hala aciyor biliyonmunsun (bu oyle mi yaziliyordu?)

ENNEcgm cok iyi yakalamissin, yine et yedim dgl mi:)) Cesaret edipte kabak yaparsam dikkat ederim soz...

YAGMURcgm evet ilginc bir deneyim oldu ama siz denemeyin hic tavsiye etmem:)

CEYDAcgm hosgeldin geri... cooooook uzun ara vermistin, blogunda da yasdigim gibi artik senden umudumu kesmistim ben , simdi cok sevindim..

Jilfeym dedi ki...

ya kuguuuu, içim kalktı ya:(
geçmiş olsun canım

KUGUU dedi ki...

GULFERALLAm bloguna ne oldu, acilmiyor bugun??