Salı, Haziran 26, 2007

CENNETLIK MIYIZ, CINNETLIK MIYIZ???

Insanlarimizin sinirli oldugu malum, az veya cok delirdigi malum.
Vay yol vermedin diye cekip silahini vuranlar, ayagima bastin diye dovenler vb saygi sevgi dolu haberler icinde buyurun bir tane daha:

.... X koyunde adam odun tasirken yurumeyen esegi bogarak oldurmus..... koyun muhtari esek koyun ortak maliydi diye suc duyurusunda bulunmus...

Kuguboynu,theYaSabir!

9 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Allah akıl fikir versin ne diyim. Anlamaya çalışıyorum. Ama, nafile. Anlayan varsa bana da anlatabilir mi lütfen. Nasıl bu hale geldik biz?:(((

kurunane dedi ki...

allahım yarabbim insanlar iyice şaşırdılar yaa...

Jilfeym dedi ki...

anaaa
sıcaktan olmalı bu kanımca
yazık ya hayvana:(
aslında hayvan olan kendisi değilmiş tabii

renkler dedi ki...

Topluca cinnet geçirildiği muhakkak! Sabah işe gelirken sürekli stres içerisinde gidiyoruz nereden ne çıkacak diye... Sıcak mutlaka bu olayları arttırdı ama sadece ona bağlayamayız .Kışın da aynı sersemlikler yapılıyordu. Bence toplum olarak psikolojimiz bozuldu... Ben buna toplu histeri de diyorum afedersiniz ama...

KUGUU dedi ki...

FIGcgm sahiden anlayan varsa hepimize anlatsin...
KURUNANEcgm sasirma otesi hatta...
GULFIm ne guzel demissin sahiden yazik hayvana. Kimbilir ustelik adam belkide hayvana eziyet ettide esek yurumemekte inat etti.
RENKLERcgm delilerin arasinda olan hep bizlere oluyor, ona ayni tarz bir davranis yapildiginda o bizim kadar sinirlenmiyor bile cunku "normal" karsiliyor kendide ayni turden oldugu icin. Bizim sinirlerse surekli horon teper vaziyette geziyoruz:))

Toplu İğne dedi ki...

bayan lechter'cım :)), çok geçmiş olsun sana. nasıl elin? lezzetli miydi bari? kırmızı şarap da açsaydın kırmızı etle iyi giderdi ehi ehi :))

KUGUU dedi ki...

T.IGNEcgm dedim ya dedikleri kadar tatliymisim ben meger:)) Ama elim hala iyilesmedi, oldukca derin bir fileto almisim:))
Ama yemesi tatli olsada fazla kanli :)) yani kimseye tavsiye etmiyorum, aklinizda olsun canim.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

aman Allah'ım yaa.ayrıcana adamda da ne el varmış. boğazını sıkabilmiş.:(

KUGUU dedi ki...

bak bu hic aklima gelmemisti sahiden nasil bogmus olabilir bir esegi yaaa.. hay cok yasa YAGMURcgm:)