Perşembe, Haziran 28, 2007

280 CESITLEMESI:)


280 tane cesitleme yapamam, mumkun degil ama bir anlami ise bunun 280.postum olmasi:)

Oncelikle ben GAZELVAKTImi cok ozledim. Haber alan var mi? KURUNANEcgm sen gorusmeye devam ediyor musun acaba? Karakafanin bloguna da msj birakmistim ama o da orayi annelergununden beri acmiyor gozukuyor. Haberi olan varsa lutfen bana da haber versin, GAZEL bilinmesini istemezse eger buraya yazmasin ama mailime yazsin
kuguboynu@yahoo.com adresim malum.

KURUNANEcgm yeni isin hayirli ugurlu olsun. Blogunda yorum birakilAmaz olmus, farkinda misin? O nedenle buradan kutluyorum canimcim. Bu arada isini de yazmamissin ki bloguna, nedir?

GULFIM, eskileri atin atin atin Jill geliyor yapmissin ha:)) Yeni blogun hayirli olsun.

Birkacgundur bu kosturmaca icinde sadece yazamayan degil okuyamayan da oldum ben ya:(

O kadar cokki,bazen hizla okuyorum bu seferde yorum yazacak firsat yaratamiyorum kendime. Hepitopu 2-3 gunmu bu saydiklarimda, bana sanki daha cok olmus gibi geliyor:)) Size de oyle geldi mi , ozlediniz mi beni:)) LOL...

Birer birer tatiller basliyor bitiyor- bendeniz ayni yerdeyim, bir planim bile yok:)

Kuguboynu,theSabit:))

14 yorum:

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

sabitin önde gideni beniiiim:(

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Bize tatil yok güzelim. Çalış çalış çalış.:))

renkler dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
renkler dedi ki...

LOL deyince aklıma geldi: Benim mavi güvercinler feministi kuzenim bir gün chat nedir, hadi yapalım diye tutturdu. Benim oğlan minik, ne chati, evli barklı kadınım dedim. O da kendi başına uğraşarak bir Amerikan Chat sitesi buldu, oraya girdi... Aman bütün konuşmalara bakıyoruz, LOL LOL LOL ... nedir bu lol diyoruz, herkes LOL diye kırılıyor. Cahil cühela olarak, köyden geldim kente şeklinde birine sorduk da cevabımızı aldık. Tabi hemşerim nedir bu LOL demedik, mükemmel ingilazcamızla sorduk:-)

O gün ortak konuşma alanında bu Amerikalılarla ne dalga geçtik, sürekli atıldık zaten, sonra da sıkılıp çıktık. Tek Chat maceram bu oldu. LOL:-)))

Jilfeym dedi ki...

canım teşekkür ederim, yenilik olsun işte: )

KUGUU dedi ki...

YAGMUR ve INCEGULum hep beraber duruyoruz biz demekki:))

RENKLERcgm bir kelime hatta 3 harfle sana bir anini cagristirdim demekki. LOL yazarken hic chat aklima gelmemisti, o kadar kaniksamisim demekki ben:)Ben asil senn Jill'e takilacagini dusunmustum yazarken RENKLER buna yorum yapar diye dusunmustum. Yok mu?

GULFIm, iyi olmus be Findukzadem...

renkler dedi ki...

Sarışınlığım tutmuş herhalde. Espriyi anlamamışım (hatta hala anlamıyorum:-)) Yine de bak, Jill'e yorum yapmış olduk, düşündüğün oldu:-)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

şimdi ben merak ettim o lol u nedir nedir nedir

renkler dedi ki...

Yağmur Damlacıkı, İngilizce "laughing out loud" un kısaltılmışı. Kısaca yazılarda kahkahalarla güldüğünü belirttiği efekt. Çok komik anlamına...

KUGUU dedi ki...

22:00 veya 10:00pm itibariyla eve varip, nete baglanip gorne ekadar ben siz kendi aranizda anlasmissiniz bile ne guzel:))
Yorguuuuuuuuuunummm...

kurunane dedi ki...

Kuğucum Gazelle arada görüşüyoruz. teşekkür ederim canım :) ben yorum kısmını kapattım, belki ilerki zamanlarda tekrar açarım ama şimdilik böyle iyi.

nilly dedi ki...

Cesitleme yapmissin iyi yapmissin. Benimde 1.senem farkina varmadan dolmus. Vay beeeee :)))
NillyTheJuniorComez

KUGUU dedi ki...

KURUNANEcgm seni de uzduler, neler oluyor neden kapattin? Hos ben de anonime kapatmistim gecenlerde:(

NILLYtheJrChomez cok tatlisin... nice blog senlerine:)

KUGUU dedi ki...

ve yine bana 13 gelmis:))