Cuma, Kasım 17, 2006

SEYYAH OLDUM SU BLOGLARI GEZERIM :)

Kendi bloguna gelen yorumlara bakip keyifle cevaplamanin disinda ne yapiyoruz? Ne kadar ilginc bloglar ve yetenekler var. Dolas dolas bitmiyor. Once dostlar arasinda tur oku onlara yorum yaz, orada sana yazilan cevaba bak bazen ona da cvp yaz, sonra vakit kalirsa yeni isimlere dogru mini gezintiler derken bir bakiyorsunuz bir suru yerin muptelasi olmussunuz. Kimini hergun mutlaka okumak istiyorsunuz, kimini ise arada sirada yeni ne var diyerek.

Hic merak edip sizden hemen sonra dunyada kim blogspot ta bir yer acmis baktiniz mi:) Next blog a basin bakalim ne cikacak. Benimki almanca bir blog cikti mesela.

Dun buldugum baska bir blog, vallahi cok bakmamali- cikolata soslari cesitleri, bol resimli. Hele bir yerinde Paris Chocolate Coutureresimleri varki bu elbiseler cikolatadan nasil
yapiliyor acaba? Zaten pek cok blog dostunun yemek
bloglarindaki veya pastalardaki marifetleri de insani
sasirtan cinsten- Gelincik Tarlasi mesela- her bir
pastasi sanat eseri bana gore.

Gezmelik diger ilginc bloglardan :
pigmeler arasinda turk kizi

Buzdolaplarin icini disini gormek ister misiniz?

Peki ya masaustlerini toplayanlar da var:)

80lere arada bir manininiz yoksa aksam oturmasina gelecegiz demek ister misiniz?

Birde SUNU cok seviyorum, hergun bir kac kez bakiyorum:)))

O kadar cok var ki aslinda yaz yaz bitmez. Bizde noramin var, sizde ne var??

Kuguboynu,theSeyyahOldumSuBloglariGezerim trininimmm:)

23 yorum:

enne dedi ki...

Ben de çok merak ediyorum yeni blogları, düzenli takip ettiklerim yanında yenileri de her zaman zevkle okuyorum. Bu yaptığın da çok hoş, herkes okuduğu blogları yazsın bence, takip etmediklerimi de bulmuş olurum böylece. Ben de yazacağım okuduklarımı.

Jilfeym dedi ki...

ben de "thecompanybitch.blogspot.com" bulduydum..bayaa da okudum.artık var mı bilmiyorum..bir kızın iş ortamında yaşadıkları, genelde cinsellik ve yanlış anlamalar üzerine kurulu..çok komik idi zamanında, bir bakayım ya merak ettim şimdi

KUGUU dedi ki...

Evet hadi yazsin herkes ENNEcgm. Ilginc seyleri paylasalim.
GULFIcgm duruyormuymus dur ben de bir gidip bakayim.

Yaz dedi ki...

:) Kuğuucum ben de bloglarla ilgili yazdım son postumu ama konu farklı :)

Birçok yeni yada değil farklı bloglar buluyorum ama sürekli takip etmediğim için adları aklımda kalmıyor maalesef. Ama bulursam hemen buraya yazarım.

KUGUU dedi ki...

YAZcgm ben de yanda linkte tutmadigim icin evde begendiklerimi sIk kullanilanlarda dosya actim oraya ekliyorum. Hos herkesi yani sizleri de o sekilde takip ediyorum. Kolay oluyor- kaybolmuyor:) Hemen ucuyorum senin postuna simdi

birten dedi ki...

bir yarim saat oturuyim göz atiyim kim ne yazmis diye ama ne mümkün, yarim saat oluyor 1 yada 2 saat...o yüzden birkere oturiyim dahada oturursam zararli benim icin:)))

gazel vakti dedi ki...

ŞUNU yazan linke kaç kere tıladım espriyi ancak anladım.Eee bravo bana.Bu arada link eklemeyi öğrenmişin hayırlı uğurlu olsun.Bloglara takılmak pek iyi olmamaya başladı bende.Yemeği yer yemez bulaşıklarda hallolunca kaveyye giden erkekler gibii pc başına geçiyorum.Çocuklarda uyuyunca kim tutar beni. Kitaplarımı özledim ya goblen yapmayı özledim.Hatta unutmuşmuyum diye bi ara dantel örgü falan deniyim biliyodum ben bunları....

nilly dedi ki...

Buzdolabina ara ara bende bakardim. Masaustu ilgincmis. En cok pigmeler arasindaki kiz'i okumak istedim. Vaktimin bol oldugu bir zaman okumak icin favorilerime ekledim bile. En cok gecindigin site varya, bende o siteye cok tikliyorum. Ay sekerim, her seferinde en ilginc yazilari, en ilginc yarismalari burada buluyorum. Herkese tavsiye ederim :)

Gamzeli dedi ki...

Canım sana iyi hafta sonları, kendine iyi bak ...

KUGUU dedi ki...

BIRTENcgm cok dogru aynen dedigin gibi oluyor azicik diye oturuyorum bir bakayim dunya kadar zaman gecmis bloglari gezerken:)
GAZElcgm biliyorum sen de SUNU linkini seviyorsun:) Bu arada hepimiz icin benzer durum var. Ustelik ben sizi misli misli takdir ediyorum, bekara gore ev-cocukla bunlari basarmak kolay degil vallahi. Sakin bir yere gitme senin kadar marifetlinin danteli de gobleni de unutmadigini ben eminim!!!:)
NILLYcgm tsk ederim mustakbel teyzecik:) O pigmelerle yasam sitesini ilk yazilanlardan baslayarak kronolojik olarak okumaya basla madem niyetlendin- seveceksin.
MERCAncgm bence de kalpkalbe karsiymis canimcim:)))
GAMZELI ADASIM sana da iyi haftasonlari guzel kiz.

Age35 dedi ki...

Ne güzel yav,sen bizim yerimize tesbit et..biz gelip tıklayalım ne dersin?Buzdolapları ve 80 li site müthiş..=)

DRNEFES dedi ki...

beni de takip et kugu boynu...ben de su an blog dolaşma aşamasındayım...hoşçakal...

KUGUU dedi ki...

AGEcugum begenilmeyecek gibi degiller ama, bazilarinda ne ilginc fikirler var- duz bloglar yerine.
MENAPOZcgm hosgeldin, ozellikle tespit edebilitem yok, hani yani bulursam hepsi tukkan sizin inan. Bunlar tesaduf ettiklerim.

Adsız dedi ki...

kontrol edilmezse alkolikten beter oluyor insan! blogkolik oluyor resmen. fena kaptırıyor kendini. zor kurtardım valla elimi. ama arada izin veriyorum kendime. misal 1,5 ay sonra dun ilk kez blog turu yaptım.
güzel netekim.

Beyaz Piyano dedi ki...

evet çok ilginç bloglar var çokta güzeller yazılarda müthiş ama benim gibi ayda bir post yazan ayda iki blog gezebilen tempel mannak bi blogger gesemiyo işte :))
öslemişim blogları yaff
okuyamadığım yazıları fırsat buldukça okuycam efemm

KUGUU dedi ki...

REHAVET welcome and good bye mi diyecegiz yani sana simdi biz netekim?? Blog virusu insanin kanina girdi mi duramiyro dgl mi?
Sevgili BPcgm nerelerdesin sen, tembel degil asker blogger mi oldun sen??:)) Sen de ozlendin bilesin.

Adsız dedi ki...

sanirim birisi yazida nasil link konacagini ogrenmis... He hee...

Annelog Atölye dedi ki...

Çikolata ile ilgili olana baktım hemen:)

KUGUU dedi ki...

evet evet hemde iyi ogrenmis dgl mi R2:))
ANNELOGcgm elbiseleri atlama lutfen- inanilmazlar gercek ebatta.

Kayhanoviç dedi ki...

valla kuğu benim basım dönüyor bloglarda pek gezzinemiyorum aslında vakit bulamıyorum:( biraz da ayıp oluyor aslında millet gelsin bana bir iki kelam etsin ben dönemeyim:)

valla listemdekilerden baskalarına bakmıyorum o bile basımı döndürüyor. kim yazarsa ancak dönebiliyorum:)

sen iisin valla bu konuda.

KUGUU dedi ki...

mercibien KAYHANOVIC sen de video cekimleri konusuunda muhtesemsin:)))

ucusanlar dedi ki...

Eskiden beni de okurdun. Çok ihmâl ettim değil mi?

Unknown dedi ki...

işte bende yeni bir blog keşfettim!!
banada beklerim.......