Cuma, Kasım 03, 2006

ROBINSON DEGIL AMA KUGUU VE CUMA

Iste hem cuma, hem kasim. Sevinmeli mi yoksa tam tersi mi? Hava gri ve yagmurlu. Aksam tvde sel haberleri:( Cizmeleri cikarttim dolaptan, hadi onlar kolay yerdeydi ama ben daha yazlik kislik ayakkabi degistokusunu yapmadim ki:)) Hos indirdiklerim yetiyordu zaten ama yine de yapmali ve bakmali nelerim vardi benim diye. Arkadasim S. Yargici da taki bakmak istedi, ciktigimizda bende bir canta onda bir hirka vardi ama taki yoktu:)) Ben pek bijuterici bir tip dglmdir, pek biju seyler almam ama yok degil yine de. Takilardan ise yuzuk severim en cok. Takip cikarmasi kolay oldugu icin mi bilmem:)) Yan deliklere taktgm tek tas kupelerim genelde dusene kadar kulagimda kalir:)) arada numero uno kulak deliklerine kiyafete uygun kupeler takarim. Kolye desen nadiren takarim, yani oyle her gun ayri kolye falan yoktur bende. Ornegin su anda boynumdaki ince altin zincirli kolyem yaklasik 15 gundur boynumda:) Ama sunu hemen eklemeliyimki bu yaz en cok ve gercekten cok seve seve CRESCENTcgmden aldigim kolyeyi kullandim. Bloguna bakmanizi ve almanizi oneririm gercekten cok zevkli seyler yapiyor. Buraya yazarken web link nasil veriliyor allahaskina bana bir de bunu ogretir misiniz? hani ustune tikliyorsun hoooppp oraya isinlaniyorsun:)) Neyse simdi ben elimle yazayim sayfasini crestaki.blogspot.com Sonracigima nerede kalmistim bak oraya gittim geldim unuttum:)) 2. kahveyi iciyorum ama henuz fayda etmedi demekki:))
Dun 2 kitap daha aldim, birini cok merak ediyorum elimdeki bitsin ona baslayacgm: ATLANTIS - David Gibbins arkeolojik altyapi gercek ama kitap kurgu demis onsozunde ama Turkiye agirlikli yeraliyor gozukuyor. Elimde yine kitaplar cogaldi. Bu arada ben bu hafta Pilates'e basladim. Birkac gundur Sarlo gibi yuruyorum:)) Feci hamlamisim hani bunu biliyordum da bu derece kotuledigimi bilmiyordum. Tabi pencereden gorunen yuruyus yoluna bile arabayla giden birinden baska ne beklenir ki:( Evde filmlerde birikti ama bende heves ve vakit azaldi. Simdi maymun istahim gol kenarinda olmak istedi bu havada:)) Mesela Abant Taksim Kosku (taksim palace degil kastettigim, golun yan tarafindaki kucuk koskten bahsediyorum o da taksim otelcilige ait ve 13 odali 2 katli bir kosk). Gol uzeri verandasinda biraz usuyup iceri girip somine basinda kitap ve ayak uzatmaca ne guzel olurdu. http://www.taksimotelcilik.com.tr/abantkosk/index.asp Aaaa veya Agva da olsaydik (YAZcgm toplasana bizi orada). Iyi olmaz miydi dostlar?
Galiba ben hala kacislardayim- bu hafta yasadigim sorunu cozemedgm icin "ruhum kacasim varlarda", gevezeliklerim bahane... Ama yine de kacis planlarim sahane... degil mi:)))
Kuguboynu,theNeUcarNeKacar:(

22 yorum:

enne dedi ki...

Sen yazmaya devam et, iyi böyle.

nes-kafe dedi ki...

bende kaçmak istiyorum ama malesef not yet :S

ben takı ve künye severim takması çıkarması kolay diye :P

canım kahve istedi sayende midemde fena ama içecem :)

KUGUU dedi ki...

Anladin sen ENNEcgm! Saol.
NES bana bakma sen eyvah kahve yi 3ledim bile bu saate kadar. Ustelik acim ve senin yuzunden canim deli gibi dolma istiyor:)))

Milkland dedi ki...

Geçen gün enne lerin evinde seni andık. Bu aralar görünmüyorsun enne nin sayfasında. Bende iyimisin ? öldünmü kaldınmı diye merak edip sayfanı ziyaret ettim. Allaha şükür turp gibiymişsinde içimiz rahatladı.
Havaların kasvetinden kendini dışarılara atmak istiyorsun ama mutluluk yinede evinde ve arkadaşlarında gizli. Tabii bu gizi çözebilirsen.......

duygu dedi ki...

kuğuucumm merhaba,
bu aralar çok bakınamıyorum ondan uzak kaldım, özlemişimm :)
heyyyy spora başlanmışşşşş süpperrr haberrr hemmenn konuşşmalıyızzz

KUGUU dedi ki...

MILKLAND ilgine tsk ederim, gecenlerde bir tarafim sundu demek siz konusuyormussunuz beni:) Bu arada Enne ve Hanimaga da bana senin tahlil tarihleri konusunda uzmanligini anlattilar:) Ve giz ile dostluk konusunda sana sonuna kadar katiliyorum. Ciftlikteki ineklere selam:)
DUYGUcuuuuuum ya nerelerdesin ama sen? Minish ve sporun saati sebebiyle sana onermeden basladim:((

Yaz dedi ki...

Canımın içi sen buralara bir gel yeter ki istediğin Ağva olsun. Hakikaten yaa gelsene Kuğuu :)

KUGUU dedi ki...

YAZcgm yorumundaki samimiyetin hissediliyor inan. Tsk ederim cnm. Ve keske:))

renkler dedi ki...

Ahhhhhh Abant... Evet şimdi orada olmak vardı. Elde sıcak şarap yanımda aşkım ve oğlum (oğluşum olmadan olmaz, orayı çok sever) hatta ekmek içi sucuk (sevmediğim halde orada yenir) veya hatta daha iyisi tereyağında alabalık güveç. Ne hoş olurdu. Offf nereden aklıma getirdin şimdi Abantı, çok canım çekti. Haftasonu kaçasım geldi...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ben dün piraye ye başladım bugün bitirdim. korkunç etkisindeyim kitabın. okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim.

nimet

Adsız dedi ki...

Tesekkurler Kugu, iyi ki varsin... Sagolasin postscript okuyan dost :)

e-recep dedi ki...

Kuğu Hanım,

"Buraya yazarken web link nasil veriliyor allahaskina bana bir de bunu ogretir misiniz?"

şeklinde bir soru yöneltmişsiniz.

Cevabı burada.

Saygılarımla.

--
Ekonomimiz aslında çok kötü durumda.
Peki neden? Çözümü nedir?
Aklınızdan geçen bir çok sorunun cevabı burada-> http://e-recep.blogspot.com

deryik dedi ki...

ben takıya düşkünümdür, genetik bi şi. anneannem hala boynumdan kolye araklamak için "renkleri uymamış bi çıkar" gibi taktikler üretmektedir zira :)
crescent bi tane zincirli kolye yapmıştı, metal- boncuk karışımı, uzun... onu çok sevmiştim ben.

nilly dedi ki...

Kugucum, link verme nasil oluyor diye sormussun. e-recep bir link verip bilgi vermis. Ben ona baktim o biraz detayli geldi. Post yazdigin sayfanin uzeinde bold, italik ve renk degistirmeden sonra gorunen uzerinde zincir olan dunya renkli olan icon link iconu. Kelimeni belirttikten sonra kelimenin ustunu tara. Sonra o icona tikliyorsun. Kucuk bir pencere aciliyor. O pencereyede gidilmesini istedigin sayfanin adresini yazioyrsun veya kopyaliyorsun. Kopyala yapistir yaptiginda dikkat etmen gereken nokta iki kere http://'yi tekrar etmemek.

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm ben de sicak sarabi hic sevmem, hatta kirmiziyi da sogukseverim. Oda sicakliginda dgl buzdolabinda tutarim:)
Kacalim:)
NIMETcgm valla elimde o kadar cok kitap varki, yine de weblebi.com a girip Piraye baktim seni okuyunca. Elbet sira gelir diyecegm ama eger su ise http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=4HsPjESxsJAQixdXZrs20g
Nazimin Pirayesi yani Canan Tan in yazdgi, onu okumama epey var dmktir hayatim sorry:( Sakin yanlis anlama NIMETcgm sadece tarz...
RETURN2 saglam olacagiz dgl mi dostum? CAN icin?:)
E-Recep hosgeldiniz. nereden duydunuz geldiniz bloguma bilmiyorum ama hosgeldiniz ve yardiminiz icin de tsk ederim. Ekonomimize gelene kadar neremiz dogru ki diyecegim :)) ve bu konuda acilabilevcek bloglardan biri sizinki ise eger, 100binmilyonkatrilyonuncu blogda benimki olabilir diyecegm:)) Beklerim herdaim:)
MERCANcgm evet git ve crescant takilarina bak gercekten hem realde kendisi hem de taskilari cok zarif ve zevkli bir bayan. Bu arada sana da AAAA diyorum benim gibi soguk kirmizi sarap seven
biri daha... (abanta bu ara gitmeyecgmz icin hic o konuya geri basmiyorum farkinda oldugunuz uzere:)))
DERYIKcgm senin anneanne benim ablam olabilir mi:)) Bakkala bile cocukken kupe takmadan gitmezdi:)) Simdi yegenlerden biri aynen ben, digeri ustelik kucuk olan kokosh aynen bil bakalim kim:))
NILLYcgm sen bir tanesin ohhhhhhhhhhh be diyorum SAGOOLL, ilk yapacagm denememi de sana ithaf ediyorum kabul buyurursan eger:))

bething* dedi ki...

bende en az yuzuk takarim kugucum yakistirmiyorum ya elleim kucuk benim :) en cok kupe takiyorum sanirim :)
sonra bilezik. link denemei umarim olur olmazsa yardimci olurum bende cnm :) bilyior musun benim d eruhum istanbulda degil sanirim oralarda birakmis olabilirm...

bething* dedi ki...

ay diyorum bise yazmayi unututm pilates secimi icin kutluyorum seni cnm bende denemistim aletli olani mi yapiyorsun? ben mat pilates denemistim..ama su an yogafit yapiyorum sanirim onu daha cok sevdim :) umairm devam edersin canim.

nilly dedi ki...

Kugucum rica ederim, ve eger anladigim birseyse her zaman yardimma hazirim ve ilk linki bana ithaf etmenden dolayida sefer duyarim :) Kolay gelsin.

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm demek kuyumcuda seninle kavga etmeyecegz, yuzukler benim kupeler senin:)) Bu arada pilatese daha 3 kere gittim, ilkinde mat P., ikinci de top ile P ve sonuncu da da lastikli P. yaptirdi:)) Ben de matP sevdim yogaya benziyor dglmi. Yogafit var mi salonda onu da sorayim. Ben hatha yoga istiyordum gerci.
NILLY cgm tekrar sagol:))

KUGUU dedi ki...

NILLYcgm ithafi az once yaptim:))Nerede dersen, 2. blogum olan biriktirme kutusu'na bir yazi ekledim ve adina ithafen ilk link denememi orada basari ile yaptim, kolay tarifin sayesinde cok kolay oldu.

Adsız dedi ki...

Merhaba sayfanıza ilk defa geldim,iyiki de gelmişim yaaa :))) O ne içten yazılar o ne güzel samimiyet,kimi insanlar hissettiklerini yüreklerinden bizzatcümlelere dökerler ya işte o var sizde bu da çok etkileyici....Bence kısa molalar dışında bir yere kaçıp gitmeyin derim.Sevgiyle,maviyle kalın :)))

www.blogcu.com/aydayla

KUGUU dedi ki...

AYDA hosgeldin ve de tesekkur ederim guzel sozlerine. O senin gonlunun guzel gorusudur, sagol:)