Pazartesi, Kasım 13, 2006

KULAGINIZ CINLADI MI?:)

Bu aksam is cikisi Pilates e gittim - zorlayarak da olsa. Hani utanma belasina, cunku gectigimiz hafta 5. derste utanarak offfflamish, dersin yarisinda sermish, cuma gunku 6.derste ise aleni sekilde ekmistim:)) Iste bu aksam utanarak gittim yeni derse.

Ya bu blogistan boyle bir diyarmidir sahiden, derste kulaginizi cinlattim birden farkederek. Olay soyle gelishti:

Toplar bacak arasinda yan yatmisiz mesela kaldir nefes ver, indir nefes al diyor hoca 1- 2 - 3 diye sayarken araya yeni replik sokuyor: acele etmeyelim - yavas yavas!!!!! Topun ustunde yuvarlanmisiz karin bosluguna kadar gelmisiz, eller yerde bir bacak kaldir indir hoca sayiyor 8 yapacagiz, sayiyor birden bir ara replik yavas yavas .... Hey Allahim 3. yeni hareket 3. ikaz- kime bildiniz tabiki:))) BANA
kendikendime guldum dayandim.. Anladiniz siz anladiniz dostlar...

Evdeyim, tv actim. Simdi hicbir dizi ile alakam olamiyor benim. TVci degilim. Lakin Iki Aile diye bir dizi var bazen tekrarinda bazen de gecesinde rastliyorum- bknz az onceki gibi- o zaman seyretmeyi seviyorum. Ne bileyim icinde hic entrika yok (var ama olan dizilerin yaninda cok cok masumane), kan yok, dovus yok, aile sevgisi var, aile duzeni var- sanki eski Adile Nasit-Munir Ozkul filmleri gibi. Seviyorum bunu izlemeyi rastlayinca.

Hicbirseyin sadece dizilerin degil hicbirseyin fanatigi olmadim omrumde ben. Sanat, politika, spor vs hicbirseyin fanI olmayi bilmiyorum belkide. Ben benim! Baskasina tutunmam, onunla varolmam, kendimle varolurum. Fanatikligi baskasinin basarisiyla ovunmek gibi gorurum. Kimse alinmasin ustune ama bana ACZ gibi gelir. Ama su vardir ki ana ilkem her daim sudur: "Sezarin hakki daima Sezaradir." Hic bir elemanimin hakkini yedirmem, ama onun yanlis yapmasina yanlis yaparak basari kazanmaya calismasina da izin vermem. Keza arkadas ve es dost cevreminde ve daha da salakcasi sokakta, carsida tanimadigim insani da savunurum eger ona yapilan bir yanlisi gorursem.

Ne guzeldir Adile-Munir filmleri. Hababam Sinifi (orijinal olanlari-Ferit Sabanli ilkler) kac kere seyretmissinizdir. Ya aslinda ben bazen "devekusu burcu" oldugumu dusunurumyoksa boyle bir burc bilemeycgm. En sevdigim 1-2 fikradan birini anlatayim hadi:)

Temel Safariye cikmis, birden bir devekusu surusu gormusler, Temel hemen tufegi omuza dayamis tam ates edecek, devekuslari farketmisler avcilari ve hemen kafalari topraga gommusler. Bizim Temel tufegi indirmis: "Allahallah az once buradaydilar, nereye gittiler ?" demish.

Bununla baglantili anlatacak daha baska seylerimde var ama cok mu konustum ne. Ve hatta aklimda birkac haftadir sizinle paylasmak istedgim 2-3 konu daha var ama ciddi:) Bu aksam stop edeyim, gidip biraz gezineyim blogdostlarimda.
Kuguboynu,theKush:))

18 yorum:

Jilfeym dedi ki...

benim çınladı, ders çalışıodum, aşırı zonkladı..demek o sendin?:)

KUGUU dedi ki...

:)canim benim Paris Maris, my allever favorite BArcelonaMarcelona ve sen ve TR donup ders calismak .... Hey Ya Rabbimmmm:( Duygu beni Bien goturecekmis bu hafta hadi gel cok birikti kaynatacak kazan SIRINEm:))

renkler dedi ki...

Kuğucuğum, The kushcuğum, güldürdün sabah sabah beni Allah da seni güldürsün. Sen Golf de oynayamazsın biliyor musun? Fenalık gelir ööööleee yavaş yavaş oynamak...

O tanımadığın kişileri bile savunmak olayı benim de çok yaptığım saçma ötesi bir şeydir. Hatta kendi başına post olacak bi olaydır. Bunu yazsam senden kopya çekmiş olur muyum? Yazacak çoook şeyim var da o konuda...

nes-kafe dedi ki...

bende diyorum ne bu çın çın çın :P
git git ekme dersleri sağlam kafa sağlam fücutta bulunur :P (söyleyene bak :))

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

:) Kuğucuğm 127:) Dizilere ben de alışamadım. Konuları aykırı geliyor belki de ya da hepsi birbirinin türevi gibi:) Bence de nerede o eski Adile-Munir filmleri hayatın içinden hepsi de.

enne dedi ki...

İki Aile'deki Ferit var ya, bayılıyorum onun oyunculuğuna. Abartmadan, sakin ve ustaca espriler yapıyor, çok gülüyorum ona.

zeyno dedi ki...

İki aile dizisini ben de çok seviyorum. Sanki özlediğimiz sıcaklık var o dizide, dediğin gibi, kan yok, ihtiras yok,hele o ferit var ya ne çocuk o öyle ya, nasıl doğal....

KUGUU dedi ki...

RENKLERcgm vallahi haklisinhicboyle dusunmemistim, golf oynayamam da seyeredemem de bengaliba. Zahir ben SQUASHi ondan cok seviyorum simdi anladim :) Bu arada yaz yaz hayatim o konuyu kopya cekmis olmazsin bilakis seni inspire ettim diye de boburlenirim:))
NEScgm vallahi haklisin ama arada bir biri beni durtsun, kacmaya cok meyilliyim:))
CEYDAcgm vallahi ne guzeldir bir kanalda bir dizi bir kanalda Neseli gunler falan varsa cok tv izlemesemde bizimkileri acarim illaki:) ve evet 127:)
ENNEcgm evet o cocuk gercekten seker bir sey ve aaa adi onun da Ferit. Belki de oralardan esinlenilmistir, ne dersin?
ZEYNOcgm bak sen de bizdensin:)

Yaz dedi ki...

Bahsettiğin diziye arada rastladım mı izlerim. Hoş bir dizi gerçekten de. Emre kınay' ın oyunculuğunu oldum olası beğenmişimdir zaten.
Birde pilates derslerini ekme Kuğuucum. Giden arkadaşlarım faydasını görüyorlar. Bende araştırıyorum şimdi eve yakın bir yerler.

KUGUU dedi ki...

YAZcgm insan pembe pembe izleyebiliyor bu diziyi degil mi? Bu arada evet ya Pilates sen de bul derim ben. Bakma kaciyorum ama o benim usengecligim yoksa kesinlikle faideli!! bir eser:)

Kayhanoviç dedi ki...

bende diom nie kulağım cınlıyo dünden bu yana sendin demek o zat:)

KUGUU dedi ki...

Citroenli alu, atma hattimdan hattimdan, aninda - pes diyorum vallahi:))

nilly dedi ki...

Aaaaa, insan oyle bir cumleyle son verir mi? Catlatican mi sen bizi simdi.

KUGUU dedi ki...

Yok yok gelecek NILLYcgm meraklanma sen:)

birten dedi ki...

bende de öyle fanatiklik yoktur heleki dizilere karsi.. ne nezaman kacta hangi dizi cikacak bilmem, buda zor istir dimi ama kugum:)) eski filmler gercekten cok güzel, baska tad ve hava var... ama son cümlen aklima takildi vallahi, yine arkasindan ne gelcek diye meraklandim ben:))

KUGUU dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
KUGUU dedi ki...

BIRTENcgm vallahi bende aynen, dedigim gibi zaplarken yakalarsam seyrediyorum. Fakat simdi devami ne gelecek dedin ya sen de... mesuliyet hissettim ben birden. Ya yok meraklanma(yin) ltf ben estigi gibi yaziyorum biliyorsunuz:)
MERCANcgm bir kere Pilates gercekten zevkli ve guzel. Durusa faydasi oluyor mu bilmiyorum. Fanatiklerin saldirisinda eminim cok korkmussunuzdur. Ya nasil gozleri donuyor anlamiyorum ki ben bunu; bu da bir nevi vahset degil mi canim? Ay ben sizin evdeki o poposu havada kafayi gomen"Aslankusunu" yemek istedim simdi ya... Benim icin mincikla annesi o sirinligi lutfen:)

KUGUU dedi ki...

Harikaaaaaaaaaaa:) op kokla mincikla gidikla kahkahasini ve konkusunu icine cek... masallah canim.