Çarşamba, Kasım 22, 2006

ISTENMEYEN MIHENKTASI

SIZE dedilerki:
"Peki tamam hangi tarihe donmek istiyorsun hayatinda geri? Elinde olsa ah ELINDE OLSAAAAAAA ne zamana donmek isterdin ve neden??"

Bizim Lamba Cini-bilenleriniz var - su tatli ve korkunc gorunumlu ama yufka yurekli LambaCinimiz var ya hani- bu blogun eski okurlari bilirler.

Iyi dusunun, bir tek tarih sansimiz var, bu yasimiza kadar yasadigimiz hayatta geriye donup baktigimizda...

Benim gerci 2 tane var bakinca. Ama kendime de torpil gecmiyorum, bilmem zaten gecmeyi. Hem belki 1i kurtarsam zaten ikincisi de olmazdi..... MI BELKI????

Ben 2000 Mayis ayindan oncesine donmek isterdim.

Ya SIZ?

Kuguboynu,theMilestoneSayar:((((

11 yorum:

renkler dedi ki...

İlkokul birinci sınıfa başladığım güne dönmek istiyorum. Amaaaaa bu bilgimle:-) Böylece tüm hayatımı daha başarılı ve süper çocuk olarak ünlenerek geçirirdim:-P

Yalnız tek bir güne gidip tekrar geri döneceksin diye soruyorsan ise oğlumun doğduğu güne geri dönmek isterim. Onu kucağıma ilk verdikleri ana dönüp bebekiğini tekrar görüp onu öpüp koklamak isterdim.

Yaaa Kuğucuğum hani bir ara bloglarda anket yapıyorlardı ve ebe sobe yapılıyordu ya, buna bir ön ayak olsan ilk de beni sobelesen... Ne hoş olur. ben anket doldurmaya bayılırım.

Yaz dedi ki...

Ben de 13 yaşıma geri dönmek isterdim. Tabi ki bugünkü bilgimle :)
Renkler' in dediği gibi sobeler vardı bir ara ne oldu onlara :) artık kimse yapmıyormu?

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Ben sanırım 1994 yılına dönmek isterim. Moskova güzel sanatlardan hadi gel dediklerinde, yok ben gelmiyim siz bensiz idare edin demiştim:) gitseydim nasıl olacaktıyı görmek adına döndür beni sevgili lamba cini:))

nilly dedi ki...

Sezen Aksu'nun dedigi gibi eskidendi ah eskiden dedirten gunlerime donmek isterim. Paranin ne demek oldugunu anlamadigimiz, herseyin arkadaslarla kakara kikiri yapmaktan ibaret oldugu, salakca birsey yaptigimizda ayiplanmayacagimiz fakat ay ne seker denen zamanlara... ders calismanin zor oldugunu sandigimiz, halbuki o siralardan ayrildigimiz gun itibariyle ders calismayi bile ozleyebildigimizi farkederek o gunlere geri donme... Internette dolasn bir yazi geldi aklima. Uzun bir yaziydi ama ozetle soyle: Keske once olsek, sonra yaslansak, sonra emekli olsak, sonra is yasami, aile, sonra genclik, okul, cocukluk, sonra bebek olsak. Sonrada annemizin karnindaki o guzel yere geri donsek...

enne dedi ki...

Mutlaka geriye mi gitmek gerekiyor? Ben geleceğe gidebilir miyim? Düne ait dönmek istediğim bir gün yok çünkü dünlerin hepsi beni bugünkü halime getirdi ve bundan çok memnunum. Ama gelecekte merak ettiklerim var. Kızımın mezuniyeti, evliliği,çocukları ve dünyanın alacağı hali görmeyi çok merak ediyorum. 80-100 yıl sonrasına onar yıl atlayarak gidebilir miyim?

KUGUU dedi ki...

Canlarim ama soruyu neden eksik okuyuuuursunuzzzz, nedeen boyle yapiyorsunuuuuz, bu bir nisantasi sorusu degil diye mi? Siz bu soruyu begenmiyuur musunuuuuuz?:))

ISTENMEYEN MIHENKTASI. Hayatinizda kendiliginden veya secimizinle olan, ama simdi olmasaydi dediginiz AN var mi nedir? Ondan oncesine donmek elimde olsa dediginiz.

Ama olsun sizinki daha iyi olmus peki:))

(Sobeleme yapalim olur)

hayal dedi ki...

sanırım geriye donmek istemiyorum.

birten dedi ki...

ya bende mizikcilik yapip 3 ay ileriye gitmek istiyorum:)))
ama kizma diyede cevapliyim sorunu;)) 2001`in yazina dönmek isterdim, yada kisitlamayalim o seney dönmek isterdim:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ehem ehem kuguu:)))) dönmek istediğim zamanı net olarak biliyorum ama söylemeyim şimdi eş dost koca da okuyor ne de olsa:)))))))))
nerden de bulursun böyle konuları bilmem ki:)))))))))


nimet

renkler dedi ki...

Kuğucuğum, sarışınlığım tutmuş anlamamışım, ne kızıyorsun, asıl sen bizi beğenmiyormusun :-) Valla öyle bir günüm yok. Birşeyi değiştirmeye çalışmak kötü sonuçlar verebilir. İyi şeyler de yok olabilir. Kader ile oynakam istemem:-) Bırak hayaım böyle kalsın, iyisiyle kötüsüyle...

deryik dedi ki...

2003 yazı... kesinlikle. aslında düşününce ne olduysa iyi olmuş ama takatsiz kalmıştım o yaz.