Pazar, Kasım 12, 2006

HiCLiKiSTANDAYDIM

Siz hic HIC oldunuz mu?
Hicligi dinlediniz mi?
Hiclikte olmak istediniz mi?

Bu tanimlamalar icimden neden geliyor ben de bilmiyorum elimi klavyede izlemeye ben de sizinle birlikte devam ediyorum.

Bu sabah kalktim geri yattim. Calan ev telefonlarima cvp vermedm. Cep telefonumu da kapattim. HIC olmak istedim, oldum mu bilmiyorum. Ama neden oyle olmak istedim onu da bilmiyorum. Arayip merak edenlerin telefonlari gun boyu evde calmaya devam etti. Yorgani kulagima kadar cektim, odamin perdelerini kapattim ve geri uyudum. Cok sevdgim pazar gazetelerimi baslangicta yatakta elime aldiysam da zorlamadim kendimi daha fazla... yere biraktim ... dondum yastigima gomuldum yeniden.

Bir ara kalktim giyindim evden cikmak icin... hic icimden gelmedi... geri dondum... uyudum 1.5 saat daha, iyi gelmis. Insanlarin merak ettigini biliyorum ama su anda saat 19 oldu ve ben hala telefonlarimi acmiyorum. Hala icimden gelmiyor. Konusmak ve soru cvplamak istemiyorum. Beni sevenlerin hakli-ama merakli- sorularina cvp vermek istemiyorum.

- Ne oldu Kuguu?
- HIC, HICBIRSEY demek istiyorum...
HICLIGI DINLEMEK ISTEDIM BEN BUGUN demek istiyorum... Ama yanlis anlasilir kaba olur diye de kendimi cenderede gibi hissediyorum bir an.

Olur mu dostlar... Oldu. Kendim bile anlamadim neden boyle oldugunu ama bugun de boyle gecti iste. Sagolsun real, sanal ve no more sanal duygulu:) tum sevenlerim...
Kuguboynu,thePazarTembeli:))

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Hadi ya, simdi uzuldum bak... Bunda benim yazinin payi yoktur insallah..

return2uzuldu

renkler dedi ki...

Kuğucuğum, kuğu boyunlu arkadaşım; Cep telefonun kapatsan da, telefonlara bakmasan da, gazeteni okumasan da HİÇ olamazsın, boşuna uğraşma. Bu olsa olsa pazar tembelliğidir. Son zamanlarda çok yorulmuşsun canım. Dinlenmek iyi gelmiştir umarım.-)

duygu dedi ki...

sevgili pazar tembeli c.tesi kaçağı seni çoook merak ettim ama ben yaaa...

nes-kafe dedi ki...

bana çok olur ondan

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Keşke ben de yapabilsem ama dakka 1 bulur birileri beni:)) Bence seninki yorgunluklardan sıyrılmak olmuş. Beyin, ruh, vücut dinlenmek ister bazen. Bugün herşey daha iyi gelmiştir eminim sana Kuguucugum:))

Kayhanoviç dedi ki...

aslında sana bişi diimi kuğu bazenn böle kendini cezalandırmak ii oluyor. kalbinin sesini dinlemiş oluyorsun ve ruhen dinleniyorsun. arada bir yalnız dısarı cık gez
mesela tek basına sinemaya gitmeyi denedinmi dene farklı bir duygu bu. :)

KUGUU dedi ki...

MERCANcgm yok yok bunalim mi olmus yazi, dglm cok sukur:)) cidden bekarlik herzaman ama bazen daha da fazla tatli bir LUX oluyor be canm.
RETURN2 hersey PEK guzel bir siir okumakla basladi pazar sabahimda:)) Uzulme.
RENKLERcgm vallahi tam tembellik oldu benimkisi- sadece vucudumu dgl ruhumu da off a aldim denebilir.Bugun anladm bana ne oldugunu:)
DUYGUcgm farkindayim, sorry- itinayla telafi edilemye calisilacaktir- GULFIcgmz duymadan:)
NEScgm umarim sen de ertesi gununde boyle iyi hissediyorsundur hep.
CEYDAcgm hah iste aynen boyle, sen anlamissin benden bile once cnm:) ben de daha yeni dustu vallahi. Bomba gibiyim ama:) Sende Allah eksikligini gostermesin 3 tatli sey varken haklisin senin firsatin olmuyordur buna:)
KAYHANOVICcgm guzel Galata resimlerini ikonuna da eklemissin + bir de gez tavsiyenle birlesince, cnm 360 roof cekti simdi benim:) Bu arada ceza degil sefa diyelim istersen . Dun nasildim bugunnasil hissediyroum hey ilahi ben:)) Bu arada tekbasina sinema maceralarim vardir benim.hatta son bir tane gittgimdse salonu kapattirmistim. Bir de talimat vermistim- ara vermeyin, sesini cok acmayin, klimayi kapatabilirsiniz falan diye:)) Film de cok guzeldi ama sadece bir ara tirsmistim, cok buytuk ve meshur 10 salonlu bir sinema idi ama demistimki filmin ortasinda girip beni kesseler
bagirsam.lol!
Kuguboynu,the1Gunu1GununuTutmadi:))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

canım kimse rahatsız etmesin seni. hatta ben sizin eve bir pazar günü geleyim mi. bende bi kenarda hiç olmak istiyorum kuguuu:))))))))))

nimet

KUGUU dedi ki...

NIMETcgm gel gel istiyorsan eger gel ben sana kapiyi acar sonra gormezden gelirim, istedgn gibi davranirsin sen de, birlikte HICLIKISTANLI oluruz:)))

Jilfeym dedi ki...

ben hep hiçlikistandayım..rastlamadım sana hiç ya..

nilly dedi ki...

Hiclik iyidir bazen. Bende zaman zaman kendimden baskasini istemem yanimda. Ben ve ben mutluyuzdur yaptigimiz hic birseyle :)