Çarşamba, Kasım 22, 2006

BOYNUBUKUKLER

Postu yazdim bitti, basligi degistiriyordum ve elim yanlislikla hangi tusa degdi ise ..... hepsi yanlislikla gitti:(

Bir anda.... gitti....

Su anda kendimi nasil hissediyorumdur sizce??

Kuguboynu,theEmrah

(ps: Baslik Kayhanovic son postundan cagrisimlidir.)

15 yorum:

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Esc tuşuna basmışsındır...,
Kuğu gırtlağı:
"-Off bi daha yazamam"

KUGUU dedi ki...

MERCANcgm aslinda evet once word de yazmali. Ama iste bu sabirsiz Kuguu... :) Bundan sonra aklimda tutmaya calisirim. Ve DSA evet ay tekrar yazamam vallahi...:)

Gamzeli dedi ki...

Ayy çok kötü oluyor insan yaaa..Benimde olmuştu bir kere, o kadarda uzun yazmıştım..Sinirimden öldüm ve tekrar baştan yazdım ama aynısı olmadı tabiki sonradan unuttuklarım çıktı ortaya :)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Gercekten de en iyisi wordde yazmak galiba. Benim de başıma gelmişti ve tekrar yazmaya üşenmiştim:)

Kayhanoviç dedi ki...

olur öyle seyler:)

bende bir gün yazdım ama ne yazma coştum yahuu resimlerle anlatıyorum her seyi bide gülerek yazıyordum hosuma gitmişti uslubum:) neyse bitti ama tam publişh basıcam elektirik gitti :)))

yüz ifademi görecektin

nilly dedi ki...

KuguTheEmrah, bendeniz NillyTheEmrahinKaresiHattaKubu...

KUGUU dedi ki...

GAMZELIcgm kesinlikle aynisi olmuyor degil mi. Ben de o yuzden tekrar denemedim bile, off ya. CEYDAcgm demek tek muzdarip ben dglm. Ama DSAnin dedigi gibi esc tusuna da basmadim daha ortalarda bir yere bastim ve taze bir explorer sayfasi acildi birden:(( KAYHAN okurken sen de bazen kendine guluyorsun demekki:))NILLYcgm,theEmrahkaresi,cok guldurdun beni ya:)

bething* dedi ki...

beterin beteri senaryolari 1:
bitirilmesi gereken bir is yaparken elektriklerin kesilmesi, yazip ugrastigin veya cizdigin bir cizimin, bir tasarimin save etmeden bilgisayarin takilmis olmasi ve restart ettiginde yokolmus olmalari, bir sabah kalktiginda bilgisayarinin calismamasi bilgisayarciya goturdugunde gecmis olsun kardesim ana bellek gitti demesi (hayatinin o bilgisayarin icinde oldugunu dusunursen!!) (burdan herkese back-up alamayi hatirlatirim bu vesile ile..kendime de!)vs..vs..
o yuzden bosver kugucum..daha guzel postlar olur eminim canim :)

KUGUU dedi ki...

BETHINGcgm okuyunca dedimki kesinlikle haklisin!. Bu arada bugun yarin bende lapimi temizletmeye goturecegm. Hepsi blog sayfalarindan girme- NASIL OLDU BU YA?- virus doldu. acaip yavasladi. surekli ikaz cikiyor falan:( yedeklemek ve egitim sart canim:)

Adsız dedi ki...

aha ne oldu? geri mi cektin son postu? ben de "tatli merak" postuna yorum birakacaktim, iyi biliriz, statcounter'dan ogrendigimiz kadariyla istanbul'dadir, garanti kugu gibi boynu vardir diyecektim, sen de benden mi ogrendin post silmesini kuguuu?

KUGUU dedi ki...

:))) Return2, nasil hemen yakalamissin vallahi taaa Kanadalardan, pes. 5 dakika ya tuttum ya tutmadm okumussun hemen. Evet post silen bir blog komsumvar benim haklisin:) Ama bak senin yorumburada kaldi silinmedi:)

Beyaz Piyano dedi ki...

bana böyle bişi olsa heralde klavyeyi kırardım :) neyse aklına geldiğinde tekrar yasarsın sen üsülme boynunu bükme emrahı unut

KUGUU dedi ki...

BPcigim welcome ama birseyin tekrari asla ayni lezzeti vermez ki...:( bukuk iste:)

Chayat dedi ki...

ya keşke ctrl+Z deneseydin... zaman zaman işe yarıyo, böle nasıl olduğunu bilmeden zırt diye silinince... bana da son günlerde 2-3 kez oldu bu metodla geri aldım ama benimki boş atıp dolu tutmaya çalışmak!!

KUGUU dedi ki...

ctrl+Z mi tamam deneyecegm CHAYAT sagol... Umarim "zizzzzt erenkoy" diye bir cevap almam ekrandan:)