Perşembe, Kasım 09, 2006

* * * 126 * * *

126 olacak da... benim biraz ugrasmam gerekiyor:))

Gecen postta sizlerin ogrettigi ve ilk ustunu fosforlamami!! yanpostum olan Biriktirme Kutusu nda yaparak NILLY'ye ithaf ettim.

Bu arada kendime harika goodies oldies cdler yaratmaya dvm ediyorum- tabi bunlar bana gore goodies; herkesin goodiesi kendine canim:) Ama flash flash good old days veriyor gozumun onune ve bir de guzel guzel tebessumler.... Cok eski degiller last milleniumdan - haha- 1998-1999-2000 falan. Su anda lapime de ayri klase ettim caliyor. Buraya muzik yuklemeyi de ogrenmek istiyorum demeyecegm korkmayin. Cunku muzikli sayfalar cok guzel olmasina ragmen bazilarinin acilimi cok uzun suruyor. Benim kadar sabirsiz biri icinse o fazladan saniyeler keyifli gecmiyor:)
Sahiden bana en cok sorulan sorulardan biri sen 9 aylik misin gibi abes bir sorudur! Ama evet oyleyim:) Sadece sabirsizim, tez canliyim, azcik hiperim, leb-lebiyi anladigim icin uzun uzun anlatilmaya calisilmasindan bazan rahatsiz olurum, karsimdaki de hemen anlamayinca bazan ona da daralirim, ııııı veya iiiii veya eeeee diyerek agir agir konusanlar karsisinda sakin kalmaya calisirim ama genelde cumlelerini tamamlarimki yeni cumleleri ile devam edebilsinler diye:))) (ki bu hic hos bir davranis degildir! bunun icin kendimi frenlemeye calisirim!) Agir yuruyenlerle yanyana yuruyemem. Ve ne yazikki oyle agir agir ve saglikli yemek yiyebilenlerden de degilimdir:) Karsilikli cay veya kahve veya bir sey iciyorsak sizin bardak/fincan yarilanmadan benimkinin bittigine gozucuyla sahit olurum! Birsey yapmadan oturabilenlere hayretle bakarim. En cok da devlet dairelerinde veya sehrimde sabahtan belediye tarafindan yollara birakilan turuncu fosforlu onlukleri olan yol iscileri vs tarzi insanlarin ne zaman ben gorsem 5i 10unun ellerinde sigara ile durduklarini veya sadece birinin kurekle yeri eselerken 9unun tepesinde durmus ooooleee seyrediyor olmasina - ustelik hala bunlarin duzelebilecegine dair saf inancimla- bakarim.
Calismamayi, uretmeden oturmayi anlayamam cok fazla ....
Aaaa bana bak 126 nasil cikacak derken alinca gitari(saz degil!) elime konudan konuya gidiyorummmmm
Sustum :)
Kuguboynu,theBugunCokUctuu

22 yorum:

nes-kafe dedi ki...

benim eşimde çok hızlı yemek yer ve çay içer. bazen ağzında tenekemi var be adam azcık yavaş iç derim oda kızar :P

YAGMUR dedi ki...

Bikinlik gelir oyle insanlardan ama cevremde o kadar cok varki, 1. sirada babam on saatte yemek yer, o daha corbada iken biz tatli yi coktan yiyip bitirmisizdir, bir soru sorulunca 4 defa tekrarkarsin, 2.sirada esim, oda herseyi hemen anlamaz tekrarla dur artik, sonra annem, kardeslerim, arkadaslar ayy bu insanlarin ne cok defosu var soyle benim gibi super bir insan olamadilar gitti:)))

KUGUU dedi ki...

MERCANcgm dogrusu ben de large bir insan olmayi olabilmeyi gercekten cok isterdim ve evet bu tembellik demek degil kesinlikle. Ayrica tskler:) esine slmlar:)
NEScgm PARIZAcgmbenim "agzında teneke mi var" deyimini cocukken okudugum bir kemalettin tugcudan hatirlar gibi oldum birden bire sanki?? ve erzurumlular dermis diye biliyorum- orali misin? (cok nostaljik buldumbirden kendimi!)
YAGMUR oncelikle bloguma hosgeldin. Sanirim yanlis anlamissin beni ya da sen kendi dusunceni ifade ederken "defolu insan ve bikkinlik gelir" dedin de ben seni yanlis anladim:) Yine de senin super olmana sevindim. (Bu arada kizinin resimleri cok guzel mashallah diyorum ona da)

duygu dedi ki...

amannn durma sakınnn kuğuucummm sen yaa :))
126 nee 1126 yı bekliyoruzz senden keyifle de okuyoruzz :))

bu arada o üstüne tıklayınca açılan şeyden ben de öörenmek istiyorumm kaçırmışımm onu :)

renkler dedi ki...

Benim de canım çok tezdir. Herşeyi hemen isterim. Beklemekten ve beklemetmekten nefret ederim. Annem bu konuda benim iki katımdır. Boş duranı Allah sevmediğine göre beni çok sever. Boş boş, atıl bir şekilde duranlara ben de dayanamam. Bir şey istediğimde illa hemen olacak yoksa rahat edemem. Aslında çok iyi özellikler bizim için ama karşındaki için hep iyi olmuyor:-)

KUGUU dedi ki...

Hayatim(DUYGUcgm) kacirirsin tabi, bu aralar hic bizimle ilgilenemiyorsunki... Bir onceki postta sagolsun bir suru tarif var ama en kolayi NILLYninki, hadi sen de gel milli ol fosforlamada:)
RENKLERcgm hic sasirmadm boyle olduguna, yenisin ama tanidigim kadariyla bariz:))

YAGMUR dedi ki...

Canim Kugucm, ben isin girgirindayim, hani senin gibi davranmayinca onlari defo gibi gorursun ya ondan oyle dedim, yoksa defo degil yaaa, "yavas", "kaplumbaga" ozelligi.
optum

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Bu yazıdan tek bir sonuç çıkarıyorum aslında kuğu küçük "ı" harfi kullanabilyo "ııııı veya iiiii veya eeeee" derken bunu alenen görebiliyoruz, demek ki bunca zaman bizden o güzelim Türkçe harfleri esirgedin heee... yazıklar olsun :D

Şaka hangi tarafa? cevap: bi tarafa, bir kez daha gördüm ki kuğular zeki canlılar:) hatta duyarlı ama Türkçe harf katili :)

Kayhanoviç dedi ki...

en hızlı kuğu sen olmalısın zati.
ama bilki cayda bende hızlıyım kötü bi huy bu içeceklerin önceden bitip karsımdakine bakıp yahuu sını bitirde bende kendimi rahatsız hissetmim duygusu içine giriyorm bazen yahu..

Yaz dedi ki...

Kuğuucum bende senin gibi tez canlıyım. Birşey yapılacaksa hemen olacak. Zamanında olmadıysa yer bitiririm kendimi. Bazen kendimi sürekli koşuşturmaya, iş yapmaya programlanmış robot gibi hissederim. Hep geniş bir insan olmak istemişimdir. Allahtan eşimde benim gibi de bu durum problem çıkarmıyor. Hatta o benden daha beter olabiliyor bu konuda bazen :)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kuguucum zaten tez canlıyımdır ama son zamanlardaki halimi görsen çok gülersin. Motor takmış gibi bir hayat:) İyi mi valla bilemiyorum henüz ama şu salınan hatunlardan olamadım gitti:)))

KUGUU dedi ki...

DSA hmmm bu ne dikkat:))
KAYHAN sende caycisin desene:)
YAZcgm genis insan olamayanlar klubunden mi tanisiyoruz:)
CEYDAcgm pes ayni sekilde tarif mi edilir : o motor takilmis hissi:))

PS: Yine de tezcanli olmak guzel birsey bence.

KUGUU dedi ki...

ve 13 yine 13. comment yaaaaaaaaaaaaaa.
Biri bana kamera sakasi mi yapiyor bu blogdunyasinda :)))))))

Blog Sahibesi dedi ki...

Kuğucum koç burcu olma ihtimalin varmı acaba? Benim sevgilim koç burcu ve inanışmaz tez canlı bir insan.Uzun uzun bir şay anlatamıyorum.Bende tam tersine her ayrıntıyı merak ederim.

nes-kafe dedi ki...

ankaralıyım :) (bende birinden duydum :P)

KUGUU dedi ki...

NURAY Merhaba. Hayir Koc degilim:) uzun uzun biz kızlar konusmaya detaylara bayiliriz- seninki karsicinslerden oturu dinlemiyordur. Yoksa bak ben dinlerim seni:)
NES demek Erzurumlu dglsn:) Fazla yorum yapamiyorum gizem durumlari (nereden ciktiysa ama hep duyuyorum) malum:)

birten dedi ki...

bende sabirsizimdir, olmasi gereken o anda olmali, hayatta bekliyemem..simdi biraz dikkat etmeliyim, doktor dedi..ve esimin basinin etini yiyorum, ayy sunu hemen getir, sunu yapalim, ikidebir kalkip otruyorum, bu seferde sen kendine hic dikkat etmiyorsun diye esim bana kiziyor...kendimi bitirip iki üc isi birden hallediyorum ve söyle bir uzandigim zamanda anliyorumkiii kendimi mahvettigimi...

bething* dedi ki...

kugucum su oldies goldies goodies cdlerini merak ediyorum sekerim :) bende karsimdaki birseyi anlamadigginda bir kez daha anlatmaya hic mi hic can atmiyorum ama bunu yaninda sabirliyimdir..hep dusnurum
bigun cocuk sahibi olursam eger insallah; nasi buyutucem valla cok sabir emek ve resmen bi hayat lazim...

Jilfeym dedi ki...

duyguya bi haller olmuş kugucum zaten
ben kendisine bir mesaj attım
bana cevap bile vermedi
bişi istio musun burdan dedim
hiiiç
cevap falan yok..
aşkolsun.
siz kankasınız ya, sen aktarır mısın benim için: )

nimetin.blogspot.com dedi ki...

asla boş duramam:)

nimet

Adsız dedi ki...

Sanirim ben de senin gibiyim, bir gun dayanamayip birine sormustum: "Hizli yaptigin bir sey var mi?" Cevap:"Cabuk yorulurum"...

returnthePEKikizler

nilly dedi ki...

Ben bu yazini kacirmisim Kugucum. Ithaf icin tesekkurler. Isine yaramasina sevindim.