Salı, Ekim 31, 2006

YAZ BITMESIN:)


Tatil konusunda insanlar ikiye ayrilir bazisi icin tatil yaz tatili ve illa deniz kiyisi. Diger grup icin ise denizden uzak yerler- doga, dag ve hatta mevsimde yaz degil.
Simdi ben ilk gruptayim FOREVER:)) Butun yorulma veya bunalma anlarimda hayalimde bile tropik bir adaya kaciverirrim ben. Turkuaz denizi ve kiyida palmiyesi ile klasik goruntu icine Kuguyu alip yerlestiriverin hopppp oldu bile. Bu nedenle omrumce hic bir tatilkoyunde veya otelde de beni havuz basinda asla ve asla bulamazsiniz, deniz varken havuza parmagimi bile sokmam. Kisin bile gitsek illa mutlaka deniz kiyisinda beni bulabilirsiniz.
Neyse ne mana Kuguu neler zirvaliyor derseniz, uzun bir girizgah yaptigimin farkindayim da, hani ayiplamayin yuh tatilden yeni dondun daha ne tatili istiyorsun demeyin diye utandigimdan yazip duruyorum.
Ozet isterseniz: ben tam su anda yukaridaki resimlerde olmak istiyorum, bana neeeeeee:(
Kuguboynu,theAdaKacagi

ps: Dun ise gelirken kendikendime cok ozledigimi soyleyerek ve hevesle geldim, halen de ayni sekilde dusunuyorum ve calisiyorum, ama devekusu tarafim tuttu bugun aldgim ozel haberlerle ve kafami kuma gomesim var, iste budur:))
ps2:YAZBITMESINcgm neredesin?:)

13 yorum:

Yaz dedi ki...

Yettim Kuğuum :) yahu bu yağmurlu fırtınalı havada (en azından İstanbul şuanda böyle) bu post olurmuydu beaa ühüü. Daha şimdiden özledim ben yazı. Eeee boşuna yazbitmesin değil yani :)

Bende aynen senin gibi yaz tatilcisiyim. Deniz kum güneş olsun havuz olmasın havuz istemem:).
Off yaz madem bitti bari çabuk dönsün :)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Ben de size tamamen katılıyorum ve de tatilden yeni döndüğüm halde çok fena kalbim denizde kaldıdiyorum kızlar:)))

nimetin.blogspot.com dedi ki...

olaya farklı yönden bakıyorum ve kış gelmesin diyorum ben:( hiç sevmiyorum kış aylarını. evde oturuyorsam iyide çamurun karın kışın içinde sabahın köründe yollara düşmek çok gıcık


nimet

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Her mevsimi sevmeyi öğrenmelisin!! kışın çok iyi depresyone girip bunalım takılabilirsin..:D Şaka bi tarafa keşeke kar yağsa diyorum şu an dışımdan, hatta içimden.. Bu postu bi psikolağa Göstersek "Çocukluğunuzdan başlayalım" der :D abarttım :) anlatmak istediğim sanki bu yazı iyi değerlendirememişsin o yüzden hala istiyosun, insanoğlu işte nankör oluyo ahahha (Yaşı geçkin tepskisi)
O fotoğraflarda olmak istiyosan bana bi fotoğrafını gönder, photoshopla seni oraya koyayım :D ahaha teknoloji nelere kadir... diil mi azizim? :)

Age35 dedi ki...

yA kUĞUCUM BİZ TAM BÜNYEYİ SOĞUYAN HAVAYA AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ SEN TUTUP YAZ RESİMLERİ KOYUYORSUN ,VER ÇOŞKUYU DURUMU..YAPMA GÜZELİM,KOY ŞÖYLE KAR,ŞÖMİNE..RESİMLERİ..ISIT İÇİMİZİ..

renkler dedi ki...

Kabul etmek istemesek de yaz çoktan bitti. Ben aslında her iki guruba da giriyorum. Yaz tatili tabi çok hoş, ama karlı bir havada Prag'da olmak, ya da yağmurlu bir sonbaharda İskoçya'da olmak fena olmaz. Her mevsim her yerde olabilirim ve keyif alırım. Hatta deniz, manzara, tarih önemli de değil, bir yerin kültürünü, insanlarını tanımak da ilginç gelir. Ama bütün bunlar yazı özlememe engel değil tabi:-)

bething* dedi ki...

bende forever grubundanim Kugucum..bende tatilden donmus biri olarak doymadigimi itiraf ediyorum. 30 dereceden igrenc yagmur camurla kisi karsilamak hos olmadi..ne olurdu kalsaydim ki orda..off bee

KUGUU dedi ki...

YAZcgm evet soyle ona yaz cabuk donsun geri:)
CEYDAcgm kisin bile kalbim denizde benim:( sehrin gobeginin camurunu neyleyim:( Hah aynen budur iste , camur olmasin
NIMETcgm tamam kis gelmesin.
DSA psikanalizin bu sfere hic tutmadi be canim. Yazim gayet guzeldi- don geri eski postlarima ve tatil resmime. Bu arada cok merak ediyorsun bu posttaki kolajin ortasindaki resimde sahilde duran kız benim- orada resmim var ama photoshopa onerine de mercibien:))
AGEcugum sorry hemen sana somine vs bulmaya calisacagm ama onda da mumkunse evden disari cikmayalim ama ben yine yaz anilariyla coskuyu vermeye dvm edeym istersen:)
RENKLERcgm her mevsimi sevmen ne guzel, vallahi ben kish hakkimi da sana veriyorum:))
BETHINGcgm sende sicagin gobeginden dondun ama bayramda be canim - zor gelir haliyle simdi camurlu soguk istanbula adaptasyon sana:)) ahhh ahhh hele senin esk i postlarda(yazin) bir iskeleden flipfloplu hani bir resmin vardi ....deniz deniziiiiim:)))

Jilfeym dedi ki...

işe ilk başladığım gün kafayı yedim.
iğrenç bir hava, puslu puslu..
deniz de sevmem ben
sanırım ilk baharcıyım
başlangıç duygusunu seviyorum

KUGUU dedi ki...

Amanin GULFIcgm, Paris donusu is carpar tabi, hava degil sadece:)) ben de ilkbahari severim ama bana yazi getirecegi icin:)) Sen su paris!'i anlatsana artik bize...

Gamzeli dedi ki...

BENDE BİRİNCİ GRUPTAYIM...NE OLURSA OLSUN...

KUGUU dedi ki...

GAMZELIcgm sen bir de Izmirdesin, sanslisin, 6 ay denizin en guzeliyle cevrilisin:))
MERCANcgm oralar yok be canim - hepsi hayalimde:)) Fakat kurgun aynen dogru. yanliz bu sefer seni okurken hamakta kendim yerine avataraimdaki gibi bir kugu canlandi gozumde ve guldum. Walt Disney cartoon karakter gibi gordum kendimi:)) olalalal.

ya bu arada arkadaslar farkindayim evet 13. comment yine bana dustu yaaaa.... birakmadi su blogculugumun basladigindan beri pesimi 13. commentler:))

Unknown dedi ki...

Kuğucum çok haklısın yaz gibisi yok ama elden ne gelir.Hayallerle idare edeceğiz artık.Hem kış olmazsa yaz olur mu hiç?sevgiler