Perşembe, Ekim 05, 2006

BIR AVUC GEVEZELIK

Bana bir haller oluyor. Dun gece 4te uyandim baktim gayet iyiyim aldim kitabimi elime 5 e kadar okudum. Onceki gece ise 12 de yatip 1e kadar yeni aldigim dergileri okumustum. Her ay dergi almaya bayilirim ama artık son aylarda okumuyorum sadece eve getirip yigiyorum ama nasil bir aliskanlik ise almaktan da vazgecmiyorum. Ama sabah gozumu actigimda bir garip sessizlik vardi, saat 6yi biraz geciyordu sehir daha tam olarak uyanmamisti. Veeeeee kalkip kendime kahve yapip, bu sefer kitabimi elime almis ve 7:30 kadar okumustum. Cok keyifliydi ama uykum nerelere kacip gidiyor geceleri acaba?

Antepten babamin arkadasi yas fistik getirmis. Gorunum olarak pembe- tipki kavrulmus ici acildigindaki pembe kabuklari gibi. Tanrim bu nasil bir lezzettir boyle. Yas kabuklarini elimde burkuyorum, kolaylikla aciliyor, icinden kabuklu antep fistigi cikiyor, cogunun agzi acik, olmayanlara da dishim yardimci oluyor!! Kavrulmusundan ve aycekirdeginden daha bagimlilik yapici denebilir, elimi klavyeden cok yanimdaki kasede tutuyorum su anda. Lutfen biri bana tazesinde hic kalori yoktur desin:)))

Bu sene kendime yeni bir canta aldim bayila bayila, ama o kadar buyukki, icinde aradigimi bulabilmek icin ek minik cantalar koymak gerekiyor:)) Gecenlerde Zeyno yazmis cantalar konusunu yetisememisim. Cok severek kullaniyorum ama bazen ne ettim de bunu aldim diyordum, ta ki gecen gun bir bayan cantaniz cok guzelmis, Miu Miu mu o diyinceye kadar.

Eylülden beri yazacagim hanimlar Lancome'un yeni cikan Fatal isimli rimelinden mutlaka edinmelisiniz. Olmayan kirpikleri bile var gosteriyor. Basta fircasi nedeniyle surmesi zor gibi gelse de 2 gunde alisiliyor. Tabi en guzeli dogal gur kirpikler ama o da bende yok:)) Kucukken de kibritle cok oynardim ve kirpiklerim hep yanardi. simdi cok komik geliyor ama o zaman annemi iyi panikletmisimdir mutlaka.

Artik tavlaya da cok girmiyorum, hersey bir donem gecti yine hevesim. Bir gun SILI'den bir kızla oynadim- logopedist oldugunu soyledi (work with child and adults with communication disorders)demekmis. TRde var mi boyle bir brans?

Su okullardaki ogretmen teroru haberlerine bakmaya bile dayanamiyorum. Hersey gitgide carpiliyor, bozuluyor:(( O gun yanimda ama tam yanimda yayaya araba carpti- nasil panik oldum yavas carpti ama kut diye ses cikip adam yere yigildi, icindekiler indi adami doveceklerdi niye cekilmiyorsun diye...:( Trafik ve saygisizlik zaten beni iyice cileden cikariyor. Boyle anlarda bir deniz kiyisinda inzivaya cekilesim geliyor. (ama interneti ve blogum olan bir yer olmali tabiki)

Yine gunes cok guzel parlamaya basladi 2 gundur. Hic kaybolmasa. Kar yagacak araba cami kaziyacagiz, karlara batacagiz, lahana gibi katkat giyinecegiz... var mi oysa yaz gibisi (degilmi YAZBITMESINcgm, bu konuda yapabilecegn bir sey var mi?)

Herkesin agzinda bir bayram tatili plani. Omrumce hic takvimde bayramlara tatillere bakan bir calisan olmadim. Oysa bazilari daha yeni yil gelirken ajandalar cikinca acar bunlara bakar hesaplardi.
Aslinda onlarinki daha iyi belki de...

Kahveyi cogalttim su anda saat 10 ve ben 3. fincanimi iciyorum. (illa gold olacak). D&R in film bolumune takildik kaldik. Her haftasonu mutlaka filmler satinaliyoruz(yegenlerm ve ben), evin ici bu seferde onlarla sismeye basladi. (Malum bir dahaya elimde blogcularin film arsivi onerileri listesiyle gidecegimi tahmin ediyorsunuz tabiki degil mi??) Seyredilecekler kismi. Sonra bir de okunacaklar kismi. Kitap almaya doyamam. Kitapciya gireyim kendimi kaybederim. Evimin en kiymetli ve ozel yaptirdigim mobilyam kutuphanemdir. Her seferinde su elimdekileri temizleyeyeim de oyle alayim derim ama ne mumkun, tutamam kendimi. Bir de oyle okuyup atanlardan olamam asla, herbiri cok kiymetlidir, illa durmalidir kutuphanemde. Verdim mi geri gelene kadar icim pirpir eder. Bazen gelmeyeni geri satinalirim ama o ilk okudugum uzerinde el ve belkide aburcubur!!! izlerimin oldugu kitabimin yerini tutamaz. (Bu arada ben kitap cizerek okumam hic.)

Gecen gun film arsivi yaparken ben yazmayi unutmusum kucukken izledigim Atlari da Vururlar diye bir film vardi. Jane Fonda ve Robert Redford- Tv de gostermisti. Ve inanilmaz etkilenmistim. Evvelki sene tiyatroya koydular (DT) ama gitmek istemedim aklimdaki o lezzeti bozulmasin diye. Size de olur mu bu? Bazi kitaplari da filme cevirdiklerinde gormek istemem mesela. Bu arada yeri gelmisken atladigimiz diger bir film ise Sampiyon:)) Nasil unutulur- sosyal vaka olmustu. O zaman bir teyze anlatiyordu- annemin arkadasi. 2 arkadas sinemadan(Akun) cikmislar aglaya zirlaya taksiye binmisler hala agliyorlarmis taxici basmis gaza, biraz sonra bunlar nereye gidiyorsun diyince abla hastaneye yetistiriyorum sizi demis. Ricky'nin finaldeki "Champ champ wake up champ" sozlerini seyredipte hatirlamayaniniz var mi?

Son zamanlarda araba icin kendime cdler dolduruyorum, yillar once kazaa veya morpheustan indirdiklerimden. Ve nasil keyifle dinliyorum arabada hele bir yabanci best of yaptim- arabama kim binse bayiliyor, cikartip ona veriyorum, sonra kendime bir kez daha dolduruyorum, pek nostaljik liste ama. Simdi sorsan nette nereden muzik indirilir hic bir fikrim yok- ilgim de yok.

Sizce bu yazi daha nereye kadar uzayabilir. Okumaktan sIkIlmadiniz mi? Herkese guzel bir gun diliyorum ve noktayi koyuyorum.

Kuguboynu,theOrdanBurdan:)

44 yorum:

ibeking dedi ki...

kahveyi bende çoğalttım dişlerime leke yapmaya başladı..amaz az içelim kuğuuu

duygu dedi ki...

yaa kuğuucum bikaç gündür bana da uyku haram ama miniş faktörü hasta bebik sabaha kadar mızmız, o keyifsiz ben daha çok :(

taze fıstık bağımlılık yapar dikkat!
bundan daha çok sevdiim bişi yok, ne kadar yesem doymuyorum. antakyalıyız ya her yıl gelir ama gelmese daha ii olur sanki :)

çanta olsun büyük olsun benim olsun -ki minişin oyuncaklarını, yedek kıyafetlerini falan sığdırabiliim-

FATAL bi mucizeee :))
geçen hafta tekin acar eğlencesinde edindik, hastasıyız şu an :)

......
bi yerde durmak lazım sanki, her paragrafa da cevap verilmez ki kardeşim, bu ne görev bilinci:)
kuğuucum yaa şu tiyatro olayınıatlamamak lazım, tüm oyunları takip etmek lazım :)

Kayhanoviç dedi ki...

su yazdıklarını okduumda acıkcası limer hariç benim günlük yaptığım işler desem yalan olmaz:)fıstık kötüdür aslında cekirdek gibidir ben orduluyum her sene fındık gelir bize cuval cuva:) fındık bayar cok yersen vücut otomatik olrak isteez ama fıstık tam tersi yakında o asndalyeye sığmazsın sen :) günaydın bu arada

bething* dedi ki...

ordan burdan surdan anlatmissin ne guzel :)
1.o antep yas fistiklari bizde de vardi gecen ay tirnaklarim kahverengi oldu o kadar cok yedim ki hehehehe
2.cantani cok merak ettim
3.Lancomeun siyah beyaz double extension olan rimelini 3 senedir kullaniyorum o da cok basarili..
4.gunes cok guzeldi bu hafta icim acildi resmen bahar havasi.. bende ajandasina bakip bayram hihihih plani yapanlardanim kugucum her firsati degerlendirmek istiyorum :D
5.ben limewire kullaniyorum mp3 indirmek icin...
optum janimcim :)

Age35 dedi ki...

Bende kitap altı çizmezsem sanki okumamış gibi hissediyorum nedense .Okuldan kalma bir alışkanlık belkide.Romanları okurken karakter analizi yapmak için bu şarttı..Fatalı da merak ettim deniyeceğim =)

KUGUU dedi ki...

IBEKINGcgm haklisin ama gonul ferman dinlemiyor:)) (bu arada sahiden benim dislerimde de leke belirdi ondan midir diyorsun ?)
DUYGUcgm minise ne oldu? Gecmis olsun. Nzr dgmstr kaldir o blogundaki resimlerini minisin istersen. demek sen de fatalci oldun bile. Bir de yeni tekli ya da 4lu fari cikti ki o da ayri bir hikaye onu da denemelisin- piril piril. Ya ben aslinda evdeki tum makyaj malzemelerini bosaltmaya karar verdim al al kullanmiyoruz daglara tepelere sigmiyoruz sonra da. Al bunu, fari vs 2-3 daha yeter. 100 tane ruj vs varda suruyor muyum sanki. kalanini dagitacagm kararliyim. Bu hatun milletininne gozu doymaz ya Rabbim. Tiyatro olayinda haklisin katiliyorum, ben ustelik sinemadan cok tiyatrocuyumdur. bu sene yinekarar aldim ama bakalim ne kadar tutabilecgm:)) Ama son 3-5 yildir o kadar berbat oyunlar sahnelenemeye baslamistiki resmen DT beni soguttu
KAYHAN demek music download haric sen de aynisin- yani mesela fatal kullanip buyuk canta takiyorsun MUSUN:)))??? 11:38deki gunaydinina da benden simdi tunaydin:)) (Orucu uykuya mi vuruyorsun sen ya? - sayilmaz bak soyleyeyim:)))
BETHINGcgm off-week-last-day nasil gidiyor cnm? :)) Cantanin resmini yuklemeye kalktim resim almiyor yine nedense blog. Suradan bakabilirsin ama
http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=71863&rangeid=107
iyi tatiller

KUGUU dedi ki...

AGEcgm dene bak fatali seveceksin.

duygu dedi ki...

kimseye ödünç kitap vermem kimseden de istemem bu arada...
götüren getirmiyoo kardeşimmm!!!
yıpratan var, kirleten var hatta kaybeden var!!!!
heyyttt be sinirlendim bak şimdi!!!

KUGUU dedi ki...

DUYGU, Gulfi duymasin ama bak simdi bir ortak nokta daha cikti diyecegm. Ama sen kitabin bu kadar kiymetini bilensen, ben sana rahatlikla odunc veririm... Kitapseverin halinden kitapsever anlar:)

enne dedi ki...

Bi şeye yorum yazacaktım ama sonuna kadar gelince unuttum iyi mi? Dönüp bi daha okuyayım bari, sonra yine uğrucam.

enne dedi ki...

Hah, unutmadan yazıyorum:
*Tam da rimel arıyordum bugünlerde, iyi oldu bu Fatal, hemen alıcam.
*Ben de tatilcilerdenim. hele de çocuk olunca insan değil günleri, saatleri bile hesaplıyor inan:)
*Büyük çanta çok severim. Ben de bir ay kadar önce yeşil bir çanta aldım, hep onu kullanıyorum.
*Bi de, bi de, hah, ben fazla kahve içemem, çayseverim ben.
Oh be, bitti.

KUGUU dedi ki...

ENNEcgm alemsin vallahi- cok uzun yazmisim dgl mi unutmakta haklisin. Fatal den memnun kalacaksin- ay Lancome da bilse bana reklam komisyonu verecek bu gidisle. Sen de buyuk yesil cantanı gule gule kullan. Bu arada ben de asil cayciyimdir.Cay gibisi var mi, Turkum dogruyum calıskanim... Cay yaninda kahveyi arttirdim demek oluyor bu yazdgm:))

uzay dedi ki...

öörenci oldugum için bana her gün tatil:P
bugün aynı seyi düşündüm..yolun ortasında omzundaki koceman cantada calan telefonunu arayıp bulamayan kişi yanii ben:)) ama yinede büyük çanta süpperr:))
lancome rimelde bir numara bana göre..

nimetin.blogspot.com dedi ki...

öncelikle gecenin dengesiz saatlerinde uyumama konusuna davulcular sebep oluyor olabilir. seslerini duymasanda hafif bir rahatsızlık oluyor. sonra da en ufak bir sesle uyanıveriyorsun.

rimel durumlarını okurken ilk tepkim hemen -ana!!!! oldu:))) çünkü benim kirpik veya kiprikler göstermelik sağolsunlar. öyle uzun uzun olsalar ne vardı sanki.

büyük çantalar taşıyamıyorum ben hiç cüsse meselesi:))))))) sana yakışır tabi:))))))))

nimet

gazel vakti dedi ki...

1.Kuğucum şekersiz siyah çay favarim ama uykusuzluk vede sinir hastalıklarımı tetikldeiği için rengini açtım hatta değiştirip yeşil yaptım.Kahvede favorim yandan çarklı Türk kahvesidir.Hazır kahvede iyi olur ama mutlaka şekersiz yada zşekerli olcek.

2.Taze Antep fıstığı yedim eşimin müşterisi göndermiş sağolsun ben bulupta bunayıp pek sevmemiştim ellerim simsiyah oldu bide çok çabuk küflendi.Keşke dedim bunun kurusunu göndertselerdi.

3.Hayvan gibi çantaların hastasıyım.İki çocuğuma yedek iç çamaşırı bi küçük şişe su ıvır zıvır bi paket çocuklara püsküüüt sığıyor.Bide kitap daha ne isterim.
Çantanı güle güle kullan.

3.Şekerim makyac malzemeleriylen aram hiç eyi değil olsa tükkan senin.

4.Almanyada hemşirelerin bi üst sınıfına doktor yardımcısı diyorlar. Yada ben öyle anladım ooooo yurt dışında ne meslekler var.Bide gurbetçilerde meslek yapıyorum kavramı var ölüyom ben
bu lafa.

5.İnzivaya çekilcek iyi bi yer biliyosan banada söyle fırsat bulup çekilemedim.Bunalım takıldığımla kaldım.

6.Kışı severim soğuğu severim dedim ama yazın bitmesini hiç istemezmişim bu gün anladım bu güzel güneşli günde.

7.Evlendiğimden beri bayramları hiç sevmem.Bayramın bi gün öncesinden kayınvalideme gidip ertesi gün onlarca misafir ağırladığım düşünülürse sevmem vede iple çekmem imkansızdır.

8.Daha iki gün önce bi Agatha kalsiği daha aldım.Akıllandım kimseye kitap vermiyorum.

9.Sevdiğim kitapların filmlerini asla seyretmem tıpkı sevdiğim şarkıların kliplerini seyretmediğim gibi. Salakmıyım ben hayal gücümde okuduğumu yada dinlediğimi canlandıramayayım.

10.Eminim yakında olsaydık tanışıyo olsaydık o cdlerden bi tanede ben isterdim.

Kuğu bak daha varsa paragraf çekinmem bi yazasım varki sorma ama kendi bloğumda değil.

KUGUU dedi ki...

MERCANcgm demek esin Antepli, oh ne guzel. Soyulmus hazirini da yemesi pek zevkli olur vallahi. Insan ondan da elini cekemez tabak bitene kadar degil mi? Bu arada herkes cabuk kufleniyor diyip durdugu icin bitirmek icin canimi disime taktigim soylenebilir vallahi:)
Bu arada ben gunduzleri
Buyuk cantaciyim ama aksamlari cikarsam cantam mutlaka kuculur, hatta icine cuzdan ım bile sigmayan cantgalardir bunlar- para kimlik visa ruj cep ve anahtar girer:)
UZAY hosgeldin. Hele ogrenciyken buyuk canta daha da onemli bence. Demek sen de Lancome cusun:)
NIMETcgm ya senin su resme(avatar) cok guluyorum ben, hic sana benzemiyor, senin kadar yumusak birine. Bak Fatal rimel i al bir de sen dene, diyorum ya yoktan var ediyor neredeyse kirpikleri:)
GAZELcgm gecenin surpriz konugu olmussun, pek de iyi etmissin:) Kizim dun gece kac kere tikladim sana blog not found diyip durdu- hah dedim gitti:(((( Kapattin mi sahiden? Saka de bize ltf....

KUGUU dedi ki...

Ya bu arada herkes ellerim kapkara oldu diyor ya, benim elime hicbirsey yapmadi. Sadece tırnaklarim kirildi o kadar:)) Kuflenmeden bitirmem lazim:))

nilly dedi ki...

O uykuyu bende bir yakalasam kelepceliycem. Kacip kacip duruyor.

Dun marketten Turk sanfistigi buldum (2. kez denk geliyorum). Oyle guzelki utanmasam koca paketi bir gunde bitiricem.

Kahve icsen bir dert (disler, selulit) icmesen baska der( uyku hali, basagrisi)

Cantalar artik cantaliktan cikti bavul kivamina girdi. Arkadasimda vardi tatildeyken, acik bufeden aldigimiz fazla ekmekler, tatlilar hatta sushi'lerde dahil her birseyi aliyordu icine.

Eminim orada modasi gecmistir bile ama bizim buralara dah gec geliyor CD gibi seyler. (arkadaslardan biri Tr'ye gidecekdeeee, gelirken sana da getirecekdeee, ya da interntten siparis vericendeeee, geleekdeee) diyecegim su ki ozellikle su son 2 haftadir karsimda kuyrugunu deli gibi sallayam kopegimizle birlikte Kenan'in Cakkidisiyla cosuyorum.

Boyle farkli konularda yazman guzel oluyor. Devam et :)

duygu dedi ki...

öyle kuğuucum valla artık bi esspresso eşliğinde ortak konularımızı konuşuruz, ne dersin? :)

gülffiiiikkk sen deee gelll :)))

bu arada böyle bi fırçadan nasıl muhteşem kirpikler elde ediliyo şaştım doorusu:)

gazel vakti dedi ki...

Kuğu ben gece gece tükkanı taşıdım.Sana tükkanın yeni adresini vereyim http://gazelin.blogspot.com/

Sebebide okumasını istemediğim bi kaç kişinin haberi olmuş ondan.

zeyno dedi ki...

Kugucum, çantamı hatırlattın bana yine:))
Ödünç kitap vermeyi hiç sevmiyorum, giden geri gelmiyor çoğu kez, ben onlara gözüm gibi bakarken, bi yerlerde kaybedip çıkaramıyorlar. Buna çok sinir oluyorum.

KUGUU dedi ki...

NILLY hosgeldin, Oregon maceralarini okuyorum.. Gurbetlik zor is:(
DUYGU espresso icerken spor ayakkabi giyelim mi- Gulfi kovalarsa:)) Valla firca sihirli galiba:)
amanin GAZELcgm- simdi Nilly nin musaadesiyle cakkidi cakkidi bizde oynayabiliriz. Bizi birakmamis yeni blog acmis:))
ZEYNOcgm hele odunc alinan birseye(kitap) nasil kiymet verilmez degil mi:(((

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kuguucum rimel hemen denenecek:) Çantaları ben şu sıra küçülttüm. Çocuklar yüzünden yıllardır kocaman çantalardan sonra şöyle kokoş küçük çantalardan aldım. Aldım da sığmak ne mümkün:))) Yaşasın kahve diyorum. Bir de çok kötüyüm kimseye kitap vermiyorum artık:) Ay başka ne kaldı evet fıstık. Bence fıstıkta birazcık kalori olabilir:)) Biri tatil mi dedi yok tatil falan ikinci bir emre kadar kalktı tatil izinleri:)))

duygu dedi ki...

ne var canımmm öncesi sıkı bi alışveriş turu yapar, sonra içeriz kahveleri ):)
GÜLFFİİİİKKK LUV U:)))

acicikolata dedi ki...

valla da billa da sıkılmadım. daha da yazsaydin okuyacaktim yani, gayet surukleyici olmus. sadece canim birazcik kahve istedi ve de o yas fistiklarda hayvan gibi kalori vardir, bunu oku da uykun iyice kacsin!

KUGUU dedi ki...

CEYDAcgm kokos cantalarini gule gule kullan. Sen Ankaraya yeni geldin asil tasinma yeni is kurma ve 3 cocuk derken senin tatile ihtiyacin olmali canim.
DUYGU - gaz verme GULFIme pls:)
GAYRIIHTIYARI dogrusu gecekten gece yatrmadan okudum seni de ve uykum kacti sagol yani:))

Saka bir yana malum uykum son gunlerde geceleri benimle kalmiyor, dun de 4 te cekti gitti en son saate baktigimda 06:15 idi:(( Bu arada biri bana akil versin bu kadar fistigi yemeyeceksem ne yapayim ben ziyan olmasin diye????

duygu dedi ki...

dün gece biz de sabahladık :(
kuğuucumm yaaa o fıstıklar yenmez mii yaaa, yazıktır yazık!
benim bi fikrim var, arkadaşlarınla paylaşmaya ne dersin???
henüz bana yeni mahsul gelmemişken :))

>>>>MUSTAFA<<<< dedi ki...

:-)

. dedi ki...

beni sana benzeten bir arkadaşım sayesinde yazını okudum (: evet benziyoruz sanırım (:

KUGUU dedi ki...

DUYGUcgm bu cok guzel bir fikir- paylasinca klaloriler hem yariya iner dgl mi:)) Ltf bana adresini yazar misin emailime:))
MUSTAFA uzun yorumundan anladigim "VENI VIDI OKUDUM" diyorsun. Mersi:)
MELISH kimmis bu arkadasin ve neden :( isareti ve neremizi benzetmis acaba???:))))))

KUGUU dedi ki...

OZEL NOT : GAZELcgm eger kuguboynu@yahoo.com a adresini bildirirsen cd eline gececektir. Bundan zevk duyarim arkadasim.

duygu dedi ki...

kuğuucum yürüyüş yolunda buluşalım :PPP

KUGUU dedi ki...

CRESCENT duysa simdi bana derdiki hani arabayla gittigi yolun karsisindaki yuruyus yolu mu ? :)))
OK DuYGUcgm:))

duygu dedi ki...

yaa ama ben bugün bunu senin eski postlarından çalmıştımm hemen yakaladıın :)

Jilfeym dedi ki...

valla hiç de sıkılmadım yazıdaan bilakis çok hoşuma gitti, farklı farklı konulaR: )


bu arada çantanı nerden aldıınnn??:)

KUGUU dedi ki...

DUYGUU vallahi yakalamadim sadece aklima o anda o geldi.. Himm sen demek benim eski bohcalarimi actin bugun ha:)
GULFIcgm mersi bien cnm. Cantam Miu Miu. Biz hatunlarin cantalar ve ayakkabilara karsi olan zaafimiz ne acaba? Dun yine Beymendeydim, sadece cantalarda. Herbiri birbirinden guzel, hele bir gecemavisi desem degil-ama gece lilasi renginde diye uydursam tam uyar bir tane vardiki... Bebek cildi gibi yumusacik bir deri... Seytan marka giyer de her cantaya sesli ic gecirmisim zaten cuma aksami sinemada:) cantamin resmi yukaridaki linkte. Cok kendinden gecmis ve kaptirmis yazmis gordum kendimi:(( Iyi haftalar.

Yaz dedi ki...

Şu taze fıstıktan bende yedim ama beğenmedim. İyiki de beğenmedim hemen alışkanlık yaparım böyle şeyleri. Abur cubura gelemem :)

Birde ben büyük çanta kullanamıyorum.Rahatıma pek düşkünümdür. Büyük çanta gittikçe ağırlaşıyor omuzum hemen aşağıya düşüveriyor :)

Fatalı kesinlikle denemem lazım.

Kahve konusunda bugünlerde bende senin gibiyim. Kahveye doymuyorum. Şimdilerde şu French press şeysinden alıcam evde yapmak için :)

Yaz konusundaki düşüncelerimi biliyorsun :) bugünler biraz güneşli geçiyor Allahtan. Malum benim ruh halim hava ile paralel gider :)

renkler dedi ki...

Ben uzun yazılardan sıkılmam, uzun uzun yazarım, uzun uzun okurum. Şampiyon filmini herkes anlata anlata bitiremiyordu. Herkes ağlayarak çıkıyordu ya sinemadan... Ben de bu ön yargı ile filme gittim. Mutlaka ağlanacak diye o kadar şartlamıştım kendimi ama bir damla dökülmedi... Çok mu duygusuz bir çocukmuşum ne! Şimdi ise çocuklu film izleyemiyorum komedi değilse...

KUGUU dedi ki...

YAZcgm vallahi iyiki sevmemissin, ben bitireyim de dibine dari ekeyim derdine dustum. Evet Fatali sen de dene ve bize soyle.
RENKLERcgim hayir sadece kucukmussun belkide ve simdi ise bir annesin:)) fark bu olsa gerek:)

(Bu 40 olmus, bakalim kim 41kere masallah olacak bu postta???)

duygu dedi ki...

ben bunu kimseye bırakmak istemedim YİNE :)
kuğuu yaa ben çoook sıkılıyorummm!!!

KUGUU dedi ki...

Hay Allah Ne yapsak Duygucgm, ekrana gel tavla oynayalim istersen karsilikli... Yine de 41 kere masallah sana:))

Adsız dedi ki...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

Idencehex

Adsız dedi ki...

Mike Ditka Nike Jersey

Inhibit the growth of some yeast Ive decided to give important advice to the candidates Enlightenment will not come when your mind is busy with old thoughts Of course, a bicycling jersey can also include vent panels which could moreover cool down the sweating biker

Brian Urlacher Limited Jersey

Create a style and treat it like your trademark or calling cardThe shortest distance between two points is in a straight line and so the fastest way to achieve enlightenment is to know that you are already enlightened Off Line Marketing - A biggie and nearly everyone lets this slide Share experienceKeep written or photo journals of your life: things you've done, places you've traveled, things you've learned

J.J. Watt Texans Jersey

Adsız dedi ki...

We [url=http://www.singapore-casino.ws/]free casino games[/url] obtain a large library of unqualifiedly free casino games in regard to you to play sensibly here in your browser. Whether you call for to practice a mesa round scenario or scarcely try exposed a some late slots in the presence of playing in the direction of legitimate filthy lucre, we have you covered. These are the claim verbatim at the same time games that you can treat cavalierly at real online casinos and you can play them all for free.