Çarşamba, Ekim 11, 2006

10 DAKIKAM VAR!

Demek aliskanliklar bu kadar kolay olusuyor. Artik hergece sabah ezanina yakin DIN diye uyaniyorum. Biraz donuyorum, hemen bunaliyorum- zaten kipirtisiz duramam, kalkip kitabimi aliyorum, 6:30 a kadar falan, sonra yeniden uyuyorum, ve sonra nasil kalktigimida tahmin edersiniz artik:)
Pazar gunu Body Shop'a gidip burada tavsiye edilen(kim demisti?) sac bakim maskesini aldim - Brazil Nut. Bu sefer cok kararli aldim, yillardir cilt sac vs urunlerini izleyip, toplayip, tarihi gecene kadar banyoda sus malzemesi olarak kullanan bir sahsiyet oldugum icin, bu sefer kullanacagim dedim kendikendime! Ve dun aksam usenmeyip saclarima surdum yatmadan once. Ve ambalajinda duran bir kez bile kullanmadigim zamaninda aldigim bir kerastese sac maskesi icinden cikan boneyi buldum (yilar sonra da olsa ise yaradi:)) onu da basima takip yattim. Ay cooook guzel kokuyordu, cok hosuma gitti. Birde boyle deniz kiyisinda hindistan cevizli gunes kremlerinin kokusuna bayilirim ben:)) (canim yine yaz ve deniz istedi:)
Pazar gunu bununla beraber Remziden 2 kitap daha aldim tabiki ve malum pazar aksami basladim pzt biri zirt diye bitti.
Hava cok netameli ya yagsin ya parlasin.
Bir de sulardan bahsedeyim de tam havadan sudan bir post olsun bu ama en azindan pirasa kokusunu yokeder umuduyla, gittttiiiiiimmm.
Kuguboynu,theMasque:)

19 yorum:

Chayat dedi ki...

ya bu alıp da kullanmama olayı nedir bilmiyorum. tabi saç maskesi falan bana uzak olaylar. 3 numara kafaya ne maskesi :) ama ben de geçen gün şöyle bi sahne yaşadım. sabah gardropta bi gömlek gördüm."aaa bu ne yaa..hiç hatırlamıyorum ben bunu..dur bi giyeyim" dedim... sonra gündüz ofiste tuvaletteyken aynaya bi baktım kolunda Summer '03 yazıyo! Yani 2003 yılında almışım gömleği ve hiç giymemişim! Ya da maksimum 3 kez giymişimdir. Alla allaaa dedim, kızdım kendime.

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Hmmm.. "DIN diye uyandım" derken "Din diye uyandım" manasında mı söylüyosun? yani davul sesine uyandım falan ehue.. Saç maskesi olan paragrafı 2 saniye de geçtiğimi itiraf etmeliyim..
Son oarak artık "kuğu boynu" değil "kitap kurdu" diye bir blog açmanın zamanı gelmişte geçiyo haberin ola

enne dedi ki...

Sorma yaa, ben de dünya para verip aldığım ama kullanmaya üşendiğim yüz maskeleri ve temizleyiciler için vicdan azabı çekip duruyorum. Atamıyorum da, öölece bana bakıp duruyolar banyoda sepetin içinden.

zeyno dedi ki...

Ne güzel kitaplar okunuyor, bitiyor kugucum.Elimde bir kitap var ki sorma ne zamandır sürünüyor, sevmedim hiç.Ama manyakça bir kuralım var başlanan kitap bitirilecek. Sevmeden okuyunca da işte böyle bitmiyor. Az kaldı bir bitse, bissürü kitap var okumak istediğim....

KUGUU dedi ki...

CHAYAT hele alindigi unutulan kiyafet konusu apayri bir vaka, hic acma:)) bu kusur hepimizde var galiba!
PARIZA ayni familyadan olmaliyiz seninle demekki- al ve usen ma illa al :))
DSAcgm hayir hayır davul dgl. Hem davul sesi olsa DIN dgl DAN derdim. Ben davulu hic duymuyorum, ama belkide farketmeden ona mi uyaniyorum sonrasinda acaba? Demek sen hem dunyayi satiyorsun hem de sac ozurlusun oylemi (kel demeye dilim varmadi:)) Kitapkurdu cocukluktan kalan isimlerimden biriydi zaten, ama iyi fikir bir tane de ondan mi acali acaba- biriktirme kutusuna kardes olur:))
ENNEcgm aahhh ah biz hatunlar hepimiz ayniyiz demeyecegm, ama 2ye ayriliyoruz: 1- bizim gibi alip usenenler, 2- kendine super bakan 2 eli kanda olsa makyaj temizligini yapmadan kremlerini surmeden yatmayanlar:))
ZEYNOcugum o kural ben de var ne yazikki. Ama ben ayni anda birden fazla kitap okumaya da basladim son yillarda- ruh halime gore degisiyor ve bu arada itekaka gidenler/surunenler de basucumda duruyor ama illa er yada gec bitiyorlar. Sen de dene bence.

KUGUU dedi ki...

aman ne cok yazim hatasi yapmisim aceleden:(

acicikolata dedi ki...

o zaman body shop'un body butter'ının coconut'lısından alacaksin süper kokuyor adeta beach'te sanacaksin kendini

KUGUU dedi ki...

amanin GAYRIYEcgm bana surecek bir sey daha cikartma gozunu seveyim:)) (bak ama simdi aklima takildi gordunmu?)

THe MaN WhO SolD ThE WorlD dedi ki...

Bi saniye bi saniye.. Açık bir kışkırtma var sayın Kırca, Sevgili kuğu anlatmak istediğim saç bakımı, yüz bakımı, 10.000 bakımı vs. benden çok dişi cemiyetini ilgilendiren bir konu olduğu için direkt olarak geçmeyi tercih ettim.. Ben sana saçların mı dökülüyo da bu yaşta koruma falan kullanıyosun dedim mi? demedim:p
Saçlarım var ve kendileriyle çok güzel bir hayat sürüyorum, kıskananlar çatırdasın :D (abartının doruk noktası) Aaa gaza gelip saçlarımın şekli ve şemali hakkında bilgi de veriim :D
bknz: Kurt Cobain :D
Sanırım elma kurdu daha güzel bi isim olur :S
Not: en fazla 80'lisin :D

renkler dedi ki...

Hem cilt hem de saç maskeleri ile ilgili benzer durum yaşıyorum. Hevesle alıyorum, bir müddet düzenli kullanıyorum, sonra üşeniyorum ve onu unutuyorum. Sonra birgün, yıllar sonra onu buluyor ama bu bozulmuştur diye atıyorum...

Annelog Atölye dedi ki...

Ben de öyleyimdir Kuğu, banyoda raf ömürlerini tamamlar tüm aldıklarım. Zaten bir süre sonra çokgeç olacak, hiçbirşey almama gerek kalmayacak kadar yaşlanmış olacağım herhalde. Maske işe yaradı mı?

Beyaz Piyano dedi ki...

bilolloşik saatin işe yarıyo demekki
bende her sabah 9 gibi uyanıp tekrar yatıyom :))

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kugucum şu kitap işi bende de aynı. Gidip bir sürü kitap alıp bir de hepsine birden başlıyorum:) Body shop da benim favori bir losyon var super. Vanilyalı suruyosun acaip guzel kokuyor tavsiye ediyorum:)))) Dus jeli de var...

duygu dedi ki...

kuğuucumm yaa ben tembelim tembelimdir de iş bakım olayına gelinec dünyanınn en kokoş kadınlarından oluyorum sanırım :)))
saç maskeleri hiiç ihmal edilmeyecekk, haftada 3 fön çektirilecek fönden önce daha parlak olsun die korumalı fıs fıs şeysinden sıkılacak :)(amanın nası bi cümle oldu)
peeling, gündüz kremi, gece kremi, göz altı, tonik, yüz yıkama jeli, türlü türlü maskeler, nemlendiriciler....
kendimle kaldığımm süpper zamanlar, accaip rahatlıyorum :))
hele bi yıldır edindiğim vazgeçemediğim eczane yapımı topuk remi var accaip tavsiye edilir (güven eczanesi/ankara)
:))

KUGUU dedi ki...

Sevgili DSA sana harika bir Cobain resmi buldum ama indiremedim, aged 11 ve harika sac modeli vardi:) Minik bir sakaydi benimki, noneed2defense:)
RENKLERcgm ayni familyadan bir uye daha iste...
ANNELOGcgm yas konusunu abartma cnm ltf. Sen de grup1 familyasina hosgeldin. Bu arada evet bakim maskesini sevdim ama bir gecede sihir olmadi- olurda kazara bir kez daha kullanirsam haftaya daha net anlasilabilir. Istersen yazarim- biri bana kullan diye hatirlatirsa tabi:))
BP sende orucu uykuya vuranlardansin demekki Kayhan gibi:)) Enbi tembel blogger tacini CEYDAcgmdan alip - ki pespese 2 post yazdi o!- sana takiyorum 1 aydir ayni postada kaldik, leylekler sicak ulkelere goctu huuuuu:))
CEYDAcgm eldeki lotionlar bitince senden de ref alayim bari ben.
DUYGUUUU seni de en bi bakimli blogger sectim valla. Vay canina diyor, takdir ediyor ve tacini takiyorum:))

Beyaz Piyano dedi ki...

:) tembelliğimle övünüyorum

KUGUU dedi ki...

BP o laf oyle degil bir kere :
"ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN" pehh ...
:)

Adsız dedi ki...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]purchase express software, [url=http://firgonbares.net/]selling software through[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] microsoft collaboration software acdsee vista
6 Leopard Retail Price [url=http://firgonbares.net/]software to buy[/url] finale software academic
[url=http://firgonbares.net/]free purchase management software[/url] print buying software
[url=http://firgonbares.net/]student discount software[/url] uic software store
can windows xp look like windows vista [url=http://firgonbares.net/]media buying software[/b]

Adsız dedi ki...

[url=http://vonmertoes.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]is quarkxpress 8 compatible with quarkxpress 7, [url=http://vonmertoes.net/]12 Pro Apple Remote[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] kaspersky virus protection windows vista reviews
Software Corel Cyberlink DVD [url=http://hopresovees.net/]Mac Parallels Desktop[/url] inventory order software
[url=http://hopresovees.net/]coreldraw 12 graphics suite downloads[/url] adobe creative suite 4 design premium upgrade
[url=http://vonmertoes.net/]ms academic software[/url] nik software discount
discount adobe software [url=http://bariossetos.net/]agent office software[/b]