Çarşamba, Eylül 20, 2006

YENI BLOG ACTIM

Yeni bir blog acmaya karar verdim. Ama buraya ben yazmayacagm. Internette dolasan forwardlardan begendiklerimi eklemeye karar verdim. Bazen komik, bazen huzunlu, bazen duygusal, bazen bilge, bazen sahipli, bazen sahipsiz pek cok guzel ileti dolasiyor. Aralarindan silmeye kiyamadiklarim olur veya word dosyasi acar diske dosyalarim ben onlari.

Iste istedimki burada onlari biriktireyim ve isteyen de gelsin okusun ... Cerez gibi. Gelir gider agzina 2 tane atabilirsin:) Yani burayi birakmiyorum, sadece yine burada 2. bir blog actim.

Adi BIRIKTIRME KUTUSU.

Kutunun ilk maili benden oldu. Ama sonra ben sustum, sanal dunya konusmya basladi... Simdiden 10 tane yukledim bile. Eh ne diyeyim bana, sana, ona, vatana, millete hayirli olsun, gokten 3 elma dussun, hepimizin olsun:))

http://biriktirmekutusu.blogspot.com/

20 yorum:

Chayat dedi ki...

valla güze olmuş!! eline sağlık! keşke herkes apır sapır önüne ne gelirse sağa sola forward edeceğine kendine bi biriktirme kutusu yapsa!

zeyno dedi ki...

Kugucum bu negüzel bir fikir:) Takipçisi olacağım, emin ol...

KUGUU dedi ki...

CHAYATtheSERHAT ve ZEYNOcgm tesekkur ederim. Bu da bir nevi temizlik sayilir dgl mi:))?

Yaz dedi ki...

Kuğuucum iyi fikir. Güzel olmuş linklerime ekledim bile :)

KUGUU dedi ki...

aaa sahiden mi YAZcgm, hemen gelip gormem lazim:) -yuklemeye de ara vermis olurum hem biraz- 15 oldu:))

Chayat dedi ki...

CHAYATtheSERHAT!! komik geldi bi anda!! aile içi nickim bikaç yılda ne hallere geldi! bana çayat takma adını 8 aylıkken takan babam gelinen bu son noktayı görse ağlar heralde!! :)

KUGUU dedi ki...

Uzuleceksen CHAYAT derim bende aglama. Ustelik o sana yeni bir nik degil sadece kuguu dilindeydi ve kafiyeden oturu yazmistim. Blogumu takip edenler anlar.
Kuguboynu,theUzulduSimdi

Age35 dedi ki...

Hımm ...şimdi anladım ben..=)

ceyda'nın tükkanı dedi ki...

Kuguucum super olmuş, çok beğendim bu fikri. İnsan bazı şeyleri silemiyor, saklayınca da unutulup kalıyor. Böyle blogda herkesle paylaşman çok güzel olmuş.

KUGUU dedi ki...

AGEcugum anladin sen:))
CEYDAcgm tsk ederim cnm.

gazel vakti dedi ki...

Baktım bacım bende beğendim bi tene comment yazdım.

KUGUU dedi ki...

Hahahaha alemsin sen vallahi. Commentini aldim, orada onu cvpladm ve edit de yaptim GAZELcgm. Simdi sen soyle bakalim bilmis miyim:))

Chayat dedi ki...

yok yahu ne üzülmesi!! zaten yeni bi nick olduğunu da düşünmemiştim, sadece yeni bi form demiştim! babam ağlar da kesinlikle negatif bişey değildi!! beceremiyorum işte ben yazıyla kendimi ifade etmeyi, kusura bakma... sen bildiğin gibi hitap etmeye devam et! kafiyeyi ben de severim :)

KUGUU dedi ki...

Yok artik SerhAT icin baska kafiye yapmaya kalkmam yoksa beni ATarsin mazallah.
Kuguboynu,theAtiAlanUskudariGecti

Gamzeli dedi ki...

ohh hadi hayırlısı olsun canım :)

gazel vakti dedi ki...

Ay bacı dur hemen bakayım

gazel vakti dedi ki...

Sen en iyisi benim bloğumda cbox yazan linke tıkla oada yönlendirme yapıyor çıkan linkide templateye eklersin.Kız amma çok uğraştım deminden beri bi yardımıcı olamadım kusura bakma.Yahooya maılde atamadım.

KUGUU dedi ki...

GAMZELIcgm tsk ederim guzeel guluslum.
GAZELcgm yorma kendini hallederiz.
Bu arada mailim de calismadi hayallah.
kuguboynu@yahoo.com

Chayat dedi ki...

kugu, pek bi halk ozanı, atışmaya demarke gördüm seni!! kafiye üstüne kafiye, allah sonumuzu hayıreyliye!! :P olmadı!! :(

KUGUU dedi ki...

yooo, seninki daha bilem guzel olmus CHAYAT:))