Perşembe, Ağustos 03, 2006

COK ALISTIM BEN:))

Sali gunu cozerim dedigim orgu saclarima ben cok alistim vallahi.
Meger ne buyuk bir kolaylikmis bu:))
Her sabah dustan sonra sac tara sekil ver derdi yok. Bu kolayligin yanisira bir de zamandan ciddi tasarruf oldu.
Bu sicakta kalk fon cektirmeye git yok.
Gun icinde sacim bozuldu mu, nasil derdi yok.
Ve en onemlisi bu sicaklarda acaip bir rahatlik, enseniz yanmiyor. Cantamdan toka eksik olmaz gun icinde bunalir mutlaka toplarim, tokam olmasa tepemde bir kalemim vardir:))
Sevdim ben bu saclari. Yat kalk yikan cok rahat.

Acaba diyorum bir dahaki sefere de "rasta" yaptirmayi mi denesem:))

Kuguboynu,theOrgulu


ps: Resim cektim ceptelefonu ile. Buraya aktarmak icin su dakikada bile ugrasiyorum ama cebimden pcye bluetooth gormuyor.

5 yorum:

hayal dedi ki...

AA çok merak ettim ben

ZeYNeP dedi ki...

Gecen hafta bir arkadasım da yarı orgu yaptırmıstı Cafe ye gelmişti ziyarete, nasıl yakısmıstı ona da. Onden arkaya doğru yarı orgu. Zaten onun saclar enseye kadar küt kesim derler ya o tarzdı. Bende son 5 senedir kısacık geziyorum , cok rahat ama orgu kadar olmadıgı kesin zira ha bozuldumu derdi var yinede kısa saclarda:)

Ben de resim bekliyorum merakla,
Figen

KUGUU dedi ki...

HAYALcgm cebimden gitmiyor anlamadimki ben bu isi. Oysa buraya koymak icin kac poz cektim, hatta cektirdim. Ama er ya da gec size resim koyacagm.
YEMEKveBIZ/Figen hosgeldin bloguma. Soyle canlandirma yapayim bari: sacimi ortadan ikiye sonra her yarimida tekrar ikiye bolun, onden arkaya dogru baliksirti gibi ama cok ince tel tel orun, enseye gelince hepsi yanyana sirtina insin. Iste boyle bir sey POTANSIYELcgm, kesinlikle yaptir cok rahat edeceksin.
Kuguboynu,theSacTembeliOlan:)

Adsız dedi ki...

Very nice site! »

Adsız dedi ki...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.